Interesovanje fanova za koncert Ramštajna nezapamćeno, regular ulaznica ima još malo!

0
Reklama

Trenutak koji su fanovi čekali više od decenije, konačno je došao!

Ulaznice za Rammstein danas su puštene u prodaju, a fan pit (FeuerZone) već je RASPRODAT!

Regular ulaznice prodaju se neverovatnom brzinom, a ogromni redovi na prodajnim mestima ukazuju da će se koncert, koji je zakazan za 24. maj sledeće godine, rasprodati u rekordnom roku!

Fanovi su, kako bi sa sigurnošću obezbedili svoje ulaznice, već od ranih jutarnjih časova formirali redove ispred Doma Omladine, Štark Arene i u TC Rajićeva. Veliki broj njih došao je iz inostranstva, budući da se jedino Beograd, od svih gradova regiona, našao na spisku za evropsku Stadion turneju 2024.

Ogroman broj obožavalaca je već osigurao svoje mesto na ovom epskom spektaklu putem sajta efinity.rs i mobilne aplikacije eFinity, a usled ogromnog interesovanja fanova iz čitavog sveta, u jednom momentu pomenuti servisi bili su „srušeni“!

Koncert koji mnogi nazivaju najvećim muzičkim događajem ikada viđenim, obećava neponovljivo iskustvo, puno vatre, strasti i sirove energije uz ikonične hitove jednog od najvećih bendova ikada na svetskoj muzičkoj sceni i to u godini kada Rammstein obeležava 30 godina svog postojanja!

Do ulazica je moguće doći online – putem sajta i aplikacije eFinity, kao i na eFinity prodajnim mestima – blagajnama Doma Omladine, Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat).

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here