IN MEMORIAM Preminuo Alec John Such, osnivač „Bon Džovija“, imao je 70 godina

0
Reklama

Tužne vesti su osvanule na društvenim mrežama legendarne grupe Bon Jovi, preminuo je originalni basist Alec John Such. Detalji o uzroku Suchove smrti nisu navedeni.

Čuti vest o smrti našeg dragog prijatelja Aleca Johna Sucha slomilo nam je srce. Bio je originalan”, stoji u izjavi na društvenim mrežama benda. “Kao jedan od osnivača Bon Jovija, Alec je bio sastavni deo formiranja benda. Da budem iskren, preko njega smo pronašli put jedno do drugoga. Bio je prijatelj iz detinjstva Tica [Torresa] i doveo je Richieja [Sambora]. Alec je uvek bio divlji i pun života. Danas mi ta posebna sećanja izmame osmeh na lice i suze na oku. Jako će nam nedostajati.”

Pre formiranja „Bon Džovi“ 1983., John Such je svirao u bendu sa Samborom i vodio klub u Sayrevilleu, New Jersey. Tamo je i bukirao pevača Jona Bon Jovija da nastupi, a ubrzo nakon, osnivačka postava Bon Jovija udružila se s Johnom Suchom na basu, Samborom na gitari, Torresom na bubnjevima, Davidom Bryanom na klavijaturama i naravno, Jon Bon Jovijem kao frontmenom.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here