IGOR SIMIĆ „SVE MI DUGUJEŠ“ nova pesma o emotivnoj rastrzanosti između strasti i morala

0
Reklama

Igor Simić harizmatični pevač, specifičnog, prepoznatljivog glasa, koji je odavno osvojio publiku i radijske stanice svojim mnogobrojnim pesamama, ovoga puta predstavlja novu pesmu pod nazivom „Sve mi duguješ“. Tekst pesme potpisuje Stefan Ćulafić – Džordži, muziku Bojan Vasić i Džordži, aranžman Bojan Vasić, a spot je režirao Andrej Kalenić (uz Luku Đuđu Vladisavljevića).

„ Veliko mi je zadovoljstvo da vam konačno predstavim svoju novu pesmu. Ona je produkt jedne divne saradnje između ljudi sa kojima delim neke kreativne vrednosti. Izuzetno sam uživao u procesu ove pesme. Svaka pesma iz vas izvlači nešto novo. Neku novu emociju, novu ulogu, novu priču… To i jeste razlog zašto stvaramo nove stvari. Džordži je napisao tekst uz malu pomoć mene i Bojana Vasića. Vizuelni deo sam sa punim poverenjem prepustio Luki Đuđi Vladisavljević i Andreju Kaleniću. I na kraju imam delo iza kojeg ponosno mogu da stanem. Pesma je o ljubavnom trouglu, emotivnoj rastrzanosti između strasti i morala. Hvala svima koji su učestvovali u realizaciji pesme i spota, jedva čekam reakciju publike i  da pesmu uživo izvodim sa svojim bendom “ izjavio je zadovoljni Igor.

Darko Radovac

Igor Simic inače potiče iz muzičke porodice, svira gitaru, i kako voli da naglasi, peva iz duše. Oni koji uživaju u noćnom klupskom životu, sigurno su negde uživali u energičnom nastupu Igora i njegovog fantastičnog benda. Želja mu je da zajedno sa svojim kolegama podari muziku sa pravim vrednostima i da novim naraštajima ostave kvalitetnu muziku koje se neće stideti. Misija mu je da „natera“ publiku da uz muziku stvore nove uspomene. Da se ponovo zaljube, raduju, tuguju, a na njegovim nastupima uz to i dobro zabave.

Verujemo da će posle pesma „Poveruj u ljubav, Ne dam te, Ples za rastanak, Vatreno, Stranci, Daleko, Sad Adio, To nisam ja“, i nova „Sve mi duguješ“  se rado naći na vašoj plej listi.

Link za video SVE MI DUGUJEŠ

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here