Idris Elba favorit za ulogu Bonda: Fanovi ga vide kao heroja, a ne kao neprijatelja

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Idris Elba veliki je favorit da zameni Danijela Krejga i postane novi Džejms Bond, vijest je dana na svjetskoj filmskoj sceni.

Navodno je Elba održao nove razgovore sa producentima nakon što je istraživanje tržišta pokazalo da bi on bio dobar za ulogu glavnog junaka, a ne negativca. Krejg je, u međuvremenu, odustao od uloge nakon objavljivanja filma “Nema vremena za umiranje” 2021, što je njegovo peto pojavljivanje.

Idris je dugo bio u pregovorima da igra ulogu u sledećoj eri priče o Džejmsu Bondu, a prošle godine se razmatralo da bude negativac. Međutim, razgovori oko toga da igra glavnu ulogu ponovo su počeli pošto su producenti shvatili koliko će on biti popularan nakon sprovođenja tajnog istraživanja tržišta. On se visoko rangirao među raznolikom grupom ljubitelja filma pozvanih da učestvuju u njemu. Nisu želeli da ga vide kao neprijatelja – žele ga kao heroja”, kazao je neimenovani izvor.

Nakon Elbe, kladionice veruju da šansu imaju Tom HardiEjdan Tarner

Izvorcdme.me
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Rodžer Voters demantuje da je otkazao koncerte u Poljskoj: Podržavam mir, a ne nuklearni rat

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters demantovao je pisanje pojedinih medija u Poljskoj i Velikoj Britaniji u vezi sa tim da je...
Reklama
musicpocket