„Idemo na vrh“, šesti Mountain Music Fest od 13. do 15. avgusta na Divčibarama

Na trodnevnom festivalu nastupiće Tkač, Ida Prester, Stereobanana, Lost Propelleros

0
Reklama

Divčibare, 28. jul 2021: Pod sloganom „Idemo na vrh“, šesti Mountain Music Fest održaće se od 13. do 15. avgusta na Divčibarama, gde će se, nakon godinu dana pauze usled pandemije, ponovo čuti kvalitetna muzika.

Na Main stejdžu ski staze Crni vrh, ovog leta nastupiće Tkač, Ida Prester, Stereobanana, z++, Lost Propelleros, Dram, Funk Shui, Bvana i Neznani Ludaci, dok će na Vinyl stejdžu ploče vrteti White City Soul, Timbe, Peppe i FUNKcioner. Po prvi put, festival će biti održan u trodnevnom formatu, pa će u nedelju, na MMF afterparty-ju, domaćin biti BeGe Funk.

Mountain Music Fest, karakterističan po neobičnom festivalskom okruženju planinske prirode, i ove godine će za posetioce različitih uzrasta, pored dobrog zvuka, obezbediti brojne sadržaje – adrenalinske, avanturističke, kreativne, sportske i naučne sadržaje. U okviru Čudesne šume, ljubitelje prirode očekuju i kreativne radionice, avantura park, zip lajn, trka boja, panoramska vožnja žičarom, ali i mnoge druge aktivnosti.

Hrvatska muzičarka Ida Prester na profesionalnoj i životnoj relaciji Zagreb – Beograd, sigurno je ubedljiva hedlajnerka 6. izdanja ovog festivala, a posebno je zanimljivo što je tokom pandemije bila jako vredna i snimila je značajan broj novih singlova i spotova. 
   Pevačica u svom žanru elektro dance pop muzike paralelno vodi više bendova kao što su Lollobrigida i MAiKA, a posvećena je i svojom solo karijerom.
 Ida Prester nastupa gotovo redovno na Beer festu i sličnim manifestacijama u Beogradu i celoj Srbiji, kao i po regionu. 

Ulaznice za oba dana festivala su već dostupne na veb-sajtu tickets.rs, a broj ulaznica je ograničen. Svi ljubitelji MMF-a koji su prošle godine kupili ulaznice, moći će da ih iskoriste ove godine, a kao i svake godine do sada, za decu do 10 godina ulaz je besplatan. Jednodnevne festivalske karte biće dostupne na ulazu na festival, a za treći festivalski dan ulaz je slobodan.

Ovogodišnji Mountain Music Fest organizovan je u skladu sa Safe Events Srbija protokolom, koji podrazumeva ograničenje ulaska na sve koji su vakcinisani, imaju antitela usled preležanog virusa Covid-19 ili su negativni na Covid testu. Za sve posetioce je omogućeno testiranje brzim Antigen testom u Valjevu, dok deci do 12 godina nije potreban negativan test.

Sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima, dodatnim aktivnostima, kao i načinom ulaska na festival publika može pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na Facebook i Instagram stranicama.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here