I ovog leta Srpsko narodno pozorište putuje po festivalima

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Kao i prethodnog leta, tako i ovog, Srpsko narodno pozorište putuje po festivalima.

Posle gostovanja predstave „Tartif” Igora Vuka Torbice u makedonskom Velesu, naredna stanica je Viminacijum i pozorišni festival koji će se održati na tri lokacije arheološkog parka, nadomak Požarevca. Predstava „Kod Večite slavine” Sonje Petrović biće izvedena u sredu, 22. juna, a podmladak Drame SNP-a nadmetaće se za nagradu za najboljeg glumca/glumicu, kao i Zlatnu fibulu i Viminacium Maximus.

S. Doroški

Podsetimo, prošle godine, na ovom festival, glumice SNP-a Sonja Isailović i Bojana Milanović dobile su nagradu za najbolje glumice festivala u predstavi „Ko je ubio Dženis Džoplin?”. Ovaj besprekoran glumački tandem, nastavlja da igra u istom ritmu, pa će tako priliku za nagrade, ansambl ponovo imati kroz predstavu „Kod Večite slavine” koja je na ovogodišnjem Sterijinom pozorju ovenčana sa četiri Sterijine nagrade.

Avgust u Budvi

Čak tri predstave Srpskog narodnog pozorišta naći će se na repertoaru festivala „Grad teatar“ u Budvi.

Petog avgustovskog dana biće izvedena predstava Krvave svadbe” Igora Vuka Torbice, dok će 9. avgusta publika u Budvi gledati predstavu Ko je ubio Dženis Džoplin?”. Torbičin Tartif” igraće se 20. avgusta.

IzvorPress
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Muzički festival “Arsenal fest” od danas (30.06.) do 02.07. u Kragujevcu, glavne zvezde “Placebo” i “Thievery Corporation”

Očekuje se 40 000 posetilaca za 3 dana KRAGUJEVAC, 30. juna: Muzički rok festival “Arsenal fest” u 12....
Reklama
musicpocket