I danas je prelepa: Tokom devedesetih bilo je nemoguće da ne vidite ili ne čujete Andreu Kor

0
Reklama

Tokom devedesetih bilo je nemoguće uzeti časopis, uključiti TV ili podesiti radio, a da ne viditi ili ne čujete Andreu Kor.

Članica benda The Corrs s bratom i sestrama krajem devedesetih bila je veoma popularna širom sveta: „The Corrs je obična porodica sa neobičnim stvarima koje su joj se dogodile“, rekla je jednom prilikom.

Tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih svi smo pevušili hitove „Breathless“, „Runaway“, „Summer Sunshine“, a oprobala se i u svetu glume – igrala je u „The Commitments“, kao i „Hello and Goodbye.

Mnogi su je smatrali jednom od najlepših žena na svetu, a to je za You magazine prokomentarisala: „Sva ta pažnja učinila je da mi bude neprijatno. Bila sam veoma samosvesna. Bilo je kao da živite u sobi sa ogledalima na svakom zidu, stalno gledajući sebe iz svakog ugla. Hvala Bogu da tada nismo imali društvene mreže, inače ne bih mogla da razgovaram sa vama, ne bih mogao da se nosim“, izjavila je.

47-godišnja brineta, ovih dana puni baterije na sunčanom Barbadosu gde je bila prava atrakcija u bikiniju koji je otkrio njenu besprekornu figuru.

Andrea je u braku s bogatim irskim naslednikom Bretom Desmondom i ponosni su roditelji dvoje dece.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here