Humanitarni koncert “Hardcore Still Gives” 30. decembra u Novom Sadu za zaštitu životinja

Da se zbrinu kuce i mace - apel za sve ljubitelje kućnih ljubimaca

0
Reklama

Da se zbrinu kuce i mace – apel za sve ljubitelje kućnih ljubimaca


Novosadsko udruženje „Rebuild Collective“ organizuje koncert naziva “Hardcore Still Gives” u petak, 30. decembra u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen kao podrška Udruženju za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS koje se godinama bavi zbrinjavanjem napuštenih pasa i mačaka.

Na koncertu nastupaju: beogradska hardcore grupa „Bronze”, hardcore punk bend „STATICØ“, punk rock atrakcija „Citizen X” i novosadski hardcore sastav “First Flame”.

Koncert počinje u 21 čas, ulaznice iznose 700 dinara i moći će da se kupe na vratima Omladinskog centra CK13, a sav prihod biće usmeren za rad SPANS–a, čiji aktivisti brinu o životinjama na ulicama, obilaze ih, hrane i brinu se o njihovom zdravlju i udomljavanju.


Njihov rad odvija se bez pomoći državnih institucija ili finansijske podrške fondova, i zavisi isključivo od građanske solidarnosti.


Kako je hrana najpotrebnija, posetioci svirke mogu da donesu konzerve hrane ili granule za pse i mačke, kao i da doniraju u SPANS-ovu kutiju za donacije, koja će se nalaziti u CK13.


Pored toga, ukoliko želite da pomognete njihov rad, možete to učini uplatom na žiro račun:
Udruženje za zaštitu zivotinja Novi Sad – SPANS
325-9500600031492-52
Paypal:
uzzns.spans@gmail.com

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here