Hrvatska pevačica Ida Prester podelila na instagramu situaciju iz svog privatnog života

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Objavljene nominacije za 28. dodelu nagrade Porin

Po prvi put putem YouTube kanala Porina, pod voditeljskom palicom Tamare Loos, saznali smo ko su nominovani za najprestižniju...

Pozorišne premijere tokom marta (Vol. 1): BEOGRADSKA SCENA

Bogata ponuda kulturnog života prestonice Gotovo sva beogradska pozorišta - JDP, BDP, Atelje 212, Bitef teatar, Boško Buha, Narodno pozorište,...

Performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” 4. marta u Božidarcu

Umetnički performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” biće izveden u četvrtak, 4. marta na Velikoj sceni Božidarca u Beogradu, a publika će taj događaj moći...

Hrvatska pevačica Ida Prester podelila je sa svojim Instagram pratiocima situaciju iz svog privatnog života, upozorivši roditelje šta sve može da ih očekuje. Njenom sinu doktori su morali da odstrane dva nokta zbog infekcije, a sve je, naizgled, krenulo bezazleno. Prenosimo objavu u celosti.

“Poslednja 24 sata su me prilično protresla. Delim ovde svoje lepe momente, ali možda će nekom koristiti i ovo ružno iskustvo. Ne bismo bili u ovoj situaciji da sam ovo negde pročitala, a moglo je ispasti i puuno gore. To je sve život, nisu samo ruže.

Naizgled sasvim bezazlena situacija. Rio nam je pre par dana uklještio prstiće na vrata, u onom prokletom procepu kod šarki – jedno od opasnijih mesta u stanu za decu, sad bi sva vrata iz kuće povadila… Pocrvenelo je, pod noktom je već krenuo neki proces.. Slali smo doktoru fotografije, kaže – samo sušite na vazduhu i mažite jodom. Juče ujutro zove nona (deca su spavala kod nje jer sam ja imala kućni nastup) – prstić je malo požuteo. Idemo hitno kod hirurga, ona se hvata za glavu. Pa ko vam je rekao da to ne dirate? Trebali su antibiotici odmah! Mora hitno da se odstrani nokat, možda i drugi, i da se očisti. Želi to da uradi odmah, u lokalnoj anesteziji. Rio vrišti, ja padam u nesvest. Kaže, trebaće petoro ljudi da ga drže, biće bolno svakako.

Takav strah nisam u životu osetila.

– Ma molim vas, jel može totalna anestezija, nećemo moći da ga savladamo.

– Može, al to vam je puno skuplje

– Koliko god! Prodaćemo stan!

Jedva smo našli termin u bolnici za danas ujutro, juče mu izvadili krv, bris za kovid… Napatilo se dete. sve vreme urlanje, nespavanje.. i evo nas s dva nokta manje, a ja verovatno s 10 godina više. Doktorka kaže – sva sreća što ste se odlučili za opštu anesteziju, ovo je toliko duboko bilo da malenac fizički ne bi izdržao takav bol, a jednom kad se otvori, nema nazad.

I ja sad razmišljam, ovako slomljena i prepadnuta, kako je roditeljima bolesne dece koji ovakve kalvarije proživljavaju non-stop? Nema gore stvari od bolesti deteta. Nema. Evo vam svi moji prsti, za jedan njegov da ga ne boli.. al ne može.

Sve je super, izrašće noktići, proći će ova traumica. A vi pazite na ta vrata, vrag ih odneo, a ako se šta desi – ozbiljno se tom posvetite, nije zafrkancija uopšte..

Poljupci od mame, tate i ranjenika.”

https://www.instagram.com/p/CKJNNfbHyQs/?utm_source=ig_embed

IzvorB92
FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Novi holivudski filmovi u domaćim bioskopima: “Tvist”, “Duša”, “Lovac na čudovišta”

Spektakl SF horor, animirani, moderni klasik, čuveni roman na platnu Moderna verzija kultnog romana “Olivera Tvista” Čarlsa Dikensa u...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket