HORNSMAN COYOTE POSLE MNOGO GODINA POSETIĆE ALTERNATIVNI KULTURNI CENTAR – SPRAT, INĐIJA

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

MUZIČKI PROGRAM DANAS ONLINE I UŽIVO U BEOGRADU – ČETVRTAK, 28.05.2020.

JAZZ, BLUES, PANEL1) Artist Lockdown platforma, 20.30h: MAJKA MARA - Sweet Streams From My Bedroom / Online...

MUZIČKI I KULTURNI PROGRAM ONLINE I UŽIVO U BEOGRADU: PETAK & SUBOTA (29.05. & 30.05. 2020.)

MIRA FURLAN, TEXAS FLOOD, BANE TRIO, RAW HIDE PREKO VIKENDAJasno je da je ponovo najaktivniji klub Bluz...

Antonio Bratoš objavio je dugo očekivani prvi solo-album pod nazivom ”Normalno”

Nakon niza singlova u protekle dve godine, Antonio Bratoš objavio je dugo očekivani prvi solo-album pod nazivom ”Normalno”, čiji...

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, posetiće inđijski alternativni kulturni centar Sprat 24. novembra tekuće godine.

Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta – Hornsman Coyote, gostovaće kao DJ Coyote u Inđiji.

Kako saznajemo, od poslednjeg Kojotovog gostovanja u Inđiji je prošlo više od 15 godina, tada je ovaj muzičar nastupao sa bendom Eyesburn u klubu „Stage“.

DJ setu koji je Kojot pripremio za sve posetioce prethodiće tribina/otvorena diskusija, na temu rock and roll/reggae kulture kod nas, kao i osvrt na dosadašnje muzičke radove i uspehe koje je Nemanja ostvario u svetu, kao umetnički ambasador naše zemlje. Ovu tribinu će voditi Marko Todorović, frontmen inđijskog benda Alitor.

Ova manifestacija za cilj ima upoznavanje publike sa situacijom na domaćoj alternativnoj sceni, popularizaciju alternativnih muzičkih žanrova kao i šansu da se fanovi Eyesburna (i ostalih Nemanjinih projekata) upoznaju sa detaljima iz Nemanjine bogate karijere. Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maxa Cavalere (Soulfly, Sepultura) i Lee Scratch Perry-ijem (otac DUB žanra i legendarni producent koji je sarađivao sa Bobom Marlijem).

Početak programa je zakazan za 20h, a cena karte iznosi 300rsd. U cenu karte je uračunato piće po izboru kao i kupon za garderobu.

Event: https://www.facebook.com/events/263914907649059/

Fotografija: A.M Photography

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Antiglobal etno pankeri Neozbiljni pesimisti objavili su mini album “Sve pred lice pravde”

Antiglobal etno pankeri Neozbiljni pesimisti objavili su mini album "Sve pred lice pravde", audio i video zapis njihovog specijalnog...

POTVRĐENO: EXIT FESTIVAL OD 13. DO 16. AVGUSTA

Nakon što se epidemija završila u većini balkanskih zemalja, predsednica vlade Srbije Ana Brnabić po preporuci Kriznog štaba zamolila je EXIT Festival...

Niški trio Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album “Najgore tek dolazi”

Niški trio Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album "Najgore tek dolazi" koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. Pred...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!