Hoodooleen predstavlja novi video spot za pesmu ‘Seven harvests a year’

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Hoodooleen predstavlja novi video spot za pesmu ‘Seven harvests a year‘ za koju kaže da je ‘bodulska verzija Fausta’. Prodaja duše vragu za 7 berbi godišnje nije ispala kako je zamišljeno.

Hoodooleen je pokrenut 2019. godine s jasnom vizijom zvuka koji teži pop minimalizmu uz koketiranje s klasikom što Robert jako dobro uobličuje svakim svojim singlom. Fokus stvaralaštva leži na vokalu i klaviru koji, po rečima publike i medija, mogu ozbiljno parirati vodećim svetskim izvođačima.

Novi spot još je jedan u nizu talentovanog splitskog umetnika Tonija Mijača s kojim Hoodooleen sarađuje od samih početaka dok je za mix i master pesme zaslužan Filip Vidović iz Matterhorn Music studija.

U isto vreme kad se snimao spot za pesmu ‘Many More’ gde smo se grejali uz vatru i ‘izgorili’, snimljen je i ovaj u kojem me Toni zakopao u 100kg soli kako bi prikazali konzervaciju duše. Ne pokušavajte ovo kod kuće ako je temperatura blizu nule 😊 Kao što sam već rekao, s Tonijem je svako snimanje avantura!“ – kaže Hoodooleen.

Samozatajnog, talentovanog i iskusnog umetnika Hoodooleena neki će možda prepoznati po umetničkom imenu, glasu ili pak po stilu, a nekima će ovo sigurno biti otkriće i melem za uši.
 
Pesma ‘Seven harvests a year’ dostupna je putem svih digitalnih platformi.
IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Rodžer Voters demantuje da je otkazao koncerte u Poljskoj: Podržavam mir, a ne nuklearni rat

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters demantovao je pisanje pojedinih medija u Poljskoj i Velikoj Britaniji u vezi sa tim da je...
Reklama
musicpocket