Homer se „menja“: Jedna od najčešćih scena iz serije „Simpsonovi“ odlazi u prošlost VIDEO

0
Reklama

Nakon 34 godine emitovanja i više od 750 epizoda animirane serije „The Simpsons“, dolazi do značajne promene kada je reč o liku Homera.

Naime, Homer koji važi za patrijarhalnog oca, u jednoj od epizoda 35. sezone priznao je da su se vremena promenila i da on više neće daviti svog sina Barta.

Jedna od najčeščih situacija, koja uključuje Homera koji galami i davi svoje najstarije dete tako što mu čvrsto stisne vrat do te mere da Bart isplazi jezik, odlazi u prošlost.

Novo izdanje jedne od poznatijih animiranih serija pokazalo je svoju spremnost da nastavi da se kreće u skladu sa kulturom koja ga okružuje te Homer više neće biti naslini otac.

Uprkos tome što je jedno od najprepoznatljivijih obeležja Homerove i Bartove dinamike oca i sina, radnja je često bila na meti kritika zbog svoje brutalnosti.

Međutim, u trećoj epizodi pod nazivom „McMansion & Wife“, Homer izjavljuje da je promenio svoje ponašanje kada on i njegova žena Mardž posete svog novog komšiju Tajera. Kad se Homer predstavi rukovanjem, novi lik primećuje kako je Homerov stisak čvrst.

„Vidiš, Mardž, davljenje dečaka se isplatilo. Šalim se, ja to više ne radim. Vremena su se promenila“, poručio je.

Epizoda je prvi put emitovana 22. oktobra, ali su gledaoci tek nekoliko dana kasnije počeli da raspravljaju o ovoj sceni. Većina fanova oduševljeno je prihvatila promenu lika. Inače, poslednji put kada je Homer prikazan kako davi Barta bilo je u 31. sezoni, koja se emitovala tokom 2019. i 2020. godine.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here