Holivud stiže u Srbiju: Mark Hamil snima film “The Machine”

Otkačena akciona komedija u najavi sa nespojivim parom

Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Otkačena akciona komedija u najavi sa nespojivim parom


Čuveni Luk Skajvoker iz serijala “Ratovi zvezda”, holivudski glumac Mark Hamil snimaće novi film “The Machine” u Srbiji, kako je objavio njegov kolega u tom ostvarenju, stand up komičar Bert Krajšer na Tviteru, a prenose svetski mediji.

“Ok, ovo je sveti trenutak. Ne idem na odvikavanje, već idem u Srbiju da snimim svoj prvi film sa Markom Hamilom”,
napisao je poznati komičar na svom Tviter nalogu pred sam ulazak u avion.

 I zvezda “Ratova zvezda” (Star Wars) Hamil se oglasio video porukom preko društvenih mreža direktno iz aviona, mada nije otkrio detalje vezane za film, jer nije poznato ko će još igrati uz njih.
Dva glumca su se javila sa puta iz tog aviona, gde je navedeno da putuju u Srbiju.

  U tom komičnom klipu iz privatnog aviona u jednom trenutku se pojavljuje i Krajšer bez majice, u sred kadra, što će šokirati Hamila, a sam snimak je nazvan “Izgleda da ću zažaliti”, što je duhovit komentar glumca na činjenicu da je pristao da glumi u novom filmu sa kolegom komičarem.
 


Inače, reč je o adaptaciji popularne istinite Krajšerove priče o povezivanju sa ruskom mafijom tokom studija u inostranstvu, a ta avantura je postala naširoko viralna, odnosno on ju je snimio kao video zapis, i donela je sjajan rezultat od čak 85 miliona pregleda.

 Stand up komičar Krajšer svojevremeno je ispričao dogodovštine na bazi ličnog iskustva, što je zapravo polazište, a radnja filma se odigrava 20 godina nakon što je Krajšer boravio u Rusiji kao student.
  Kada je živeo tamo, Krajšer se susreo sa ljudima iz mafije, i još je čak bio saučesnik u pljačkanju restoran-bara u vozu.
 Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji!!

Mark Hamil će tumačiti junakovog oca, a obojica se suočavaju sa osvetom i bivaju kidnapovani.
  
Film bi delom trebalo da bude sniman u Srbiji, koja će verovatno “zameniti” Rusiju, a glavne zvezde su upravo na putu ka našoj zemlji. 


 


Mark Hamil najpoznatiji je po ulozi Luka Skajvokera u filmskom SF serijalu „Ratovi zvezda“, gde je igrao tog neuništivog junaka u prva tri nastavka originalne sage Džordža Lukasa, da bi se pojavio takođe i u novoj trilogiji sa drugim rediteljima, tumačeći isti lik decenijama kasnije, čiji je poslednji deo prikazan 2019. godine.

  Takođe, njegov upečatljiv glas je bio upotrebljen za negativca Džokera u crtanom filmu “Betmen” i serijalu “Liga pravednika”, a svoj vokal je davao i za mnoge druge animirane projekte.

 Bert Krajšer je jedno od poznatijih imena stendap komedije i podkasta u Americi.
  Nadimak The Machine je dobio zbog svoje sklonosti ka alkoholu i koliko može da popije, a čuveni magazin “Rolling Stone” je pisao o njemu tokom devedesetih godina, gde je ocenjen kao najveći zabavljač na školskim žurkama u zemlji ikada.

Onda će nas sigurno očekivati veoma zabavan, adrenalinski, otkačen, dinamičan akcioni komični film!

Mark Hamill, welcome to Serbia !


Cast member Mark Hamill poses for a portrait while promoting the movie “Star Wars: The Last Jedi” in Los Angeles, California, U.S., December 3, 2017. Picture taken December 3, 2017. REUTERS/Mario Anzuoni – RC16E15E8740- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Arhitektura u fokusu Kaleidoskopa kulture – otvoren konkurs za dizajn javnih prostora u Novom Sadu

U sklopu priprema za ovogodišnji Kaleidoskop kulture, koji će biti održan od 2. septembra do 8. oktobra u Novom...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket