Holandska pop zvezda SERA predstavlja singl „Best Friend“!

0
Reklama

Slušaj i dodaj „Best Friend“ na svoje plejliste

Ukoliko želite da omogućite vašim čitaocima da slušaju „Best Friend“ preko webplayer-a na vašem sajtu – iframe embed code se nalazi u MPE attachmentu na dnu ovog e-maila.

Holandska pop zvezda SERA predstavlja novi singl pod nazivom „Best Friend“. Ova numera prirodno se nadovezuje na njen prethodni singl „Head Held High”, koji je preslušan preko 30 miliona puta na muzičkim servisima i na taj način uvrstio muzičarku među najslušanije holandske izdvođače današnjice. Tekst pesme koji se bavi granicom između ljubavi i prijateljstva pisala je sama SERA inspirisana ličnim iskustvom, dok muzičku produkciju potpisuje Bas van Daale sa kojim je muzičarka i ranije sarađivala.

„Singl govori o zaljubljenosti na najranjiviji način. Ponekad imate blisku osobu za koju se
pitate da li vam je samo prijatelj ili možda nešto više. Upravo to se i meni dogodilo, u tom trenutku mi
je prošlo toliko misli kroz glavu da nisam umela da sročim svoja osećanja, ali pesmom sam pokušala da ih dočaram. Budite iskreni prema sebi jer ko zna, možda druga strana oseća isto što i vi“ , 
izjavila je SERA o novom singlu.

SERA je 2021. godine debitovala pesmom „Only Us“ koja je na samom početku njene muzičke karijere zadobila veliku pažnju publike širom sveta. Usledile su numere „Take A Chance“ i „She Kissed Me First“ koje su vladale kako radijskim etrom u Holandiji, tako i društvenim mrežama. SERA je nedavno završila svoju klupsku turneju po Evropi, a uveliko su u pripremi i nova muzička iznenađenja.

Kompletan press kit sa fotografijama dostupan je na linku:

https://umusic.box.com/v/sera-best-friend

Izdanje „Best Friend“ možete pronaći u svom PlayMPE playeru!

Izdanje „Best Friend“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima:

https://umrs.lnk.to/SERABestFriend

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here