HIGHWAYSTAR magazin vam predstavlja novi projekat – podcast Zvezde autoputa

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nakon što je magazin doživeo procvat sa nešto novijim dizajnom i rastom pratilaca, HIGHWAYSTAR vam predstavlja i novi projekat – podcast Zvezde autoputa.

“Za one koji su do sada pratili Highwaystar magazin na Instagramu znaju da sam se na njemu uvek bavio rock muzikom i rock kulturom u njenom najširem smislu” – kaže Rastko Tomić, osnivač i glavni urednik Highwaystar magazina, i nastavlja: “Podcast je dobio “prevedeno” ime čisto iz logističkih razloga, radi lakšeg pamćenja imena na domaćim prostorima, a on će za goste osim brojnih muzičara koji će biti iz raznih žanrova imati i glumce, pisce, fotografe, stand up komičare i razne druge umetnike.”.

U prvoj epizodi Zvezdi autoputa gost je bio Jurica Pađen, frontmen grupe Aerodrom koja je najpoznatija po svojim hitovima “Fratello”, “Obična ljubavna pjesma”, “Stavi pravu stvar”, “Što si u kavu stavila”, te “24 sata dnevno”. Jurica je osim u Aerodromu, učestvovao u osnivanju grupe Parni Valjak te bio član grupe Azra četiri godine.

Sve najave gostiju ćete moći da vidite blagovremeno na Instagram profilu, dok će podcasti biti objavljivani najčešće dan ranije na patreonu pre Youtube-a. Kao i do sada, “na vebsajtu će biti objavljivane vesti, jer Highwaystar ne prestaje da bude magazin, već se samo širi” – kaže Rastko uz napomenu da se u nekom trenutku u bližoj budućnosti mogu očekivati I podcasti iz studija.

Podcast možete videti na linku ispod.

Kratko o magazinu : Highwaystar magazine je osnovan pre nešto više od dve godine od strane Rastka Tomića, koji je tada bio ništa više no entuzijastični momak kom je bilo dosadno tokom ispitnog roka. Međutim publika je prepoznala kvalitet materijala, pa tako nakon nepunih godinu dana magazin dobija i svoj vebsajt.

Nažalost, u momentu kada je magazin počeo da dobija na kredibilitetu krenula je pandemija koronavirusa koja je sprečila sve koncertne aktivnosti, pa je verovatno i usled toga došla ideja za pokretanjem podcasta.

Magazin se bavi pretežno bavi gitarskom muzikom sa povremenim ”uletima” drugih oblasti umetnosti, a i dan danas je jedini urednik Rastko uz dva dopisnika Srbije i BiH.

LINKOVI :

Instagram : https://www.instagram.com/highwaystar_magazine/?igshid=pr9htovkhn9t

Facebook – https://m.facebook.com/HighwaystarMagazine/

Vebsajt – https://highwaystarmagazine.org/

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Arhitektura u fokusu Kaleidoskopa kulture – otvoren konkurs za dizajn javnih prostora u Novom Sadu

U sklopu priprema za ovogodišnji Kaleidoskop kulture, koji će biti održan od 2. septembra do 8. oktobra u Novom...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket