HEART ROCK FEST – SATNICA

0
Reklama

Organizatori festivala su objavili satnicu nastupa bendova na predstojećem Heart Rock festu u Vrbasu.

Kapije se otvaraju u 19h, a prvi na binu izlazi vrbaški sastav Zehn fur Zehn u 19:30h. Program će se nastaviti nastupom dobitnika prošlogodišnje Best MTV Adria Act nagrade, benda Ničim izazvan. Njihov nastup počinje u 20:15h. Od 21:15h na binu će izaći legendarni Partibrejkersi. Sat i po vremena kasnije, u 22:45h sa nastupom počinju i Orthodox Celts, kako ih organizatori najavljuju, najbolji ne-keltsko keltski bend na svetu. Poslednji nastup na ovogodišnjem festivalu i čast da ga zatvore, imaće pančevački Iskaz. Njihov nastup će početi u 00:15h.

Organizatori napominju da je štampan dovoljan broj karata i da će ih sigurno biti i na samom ulazu, po istoj ceni kao i u pretprodaji i da ljudi koji dolaze iz drugih gradova ne moraju da brinu da li će karata biti.

Da podsetimo, prvi Heart Rock fest, čiji je generalni pokrovitelj Opština Vrbas, će se održati 11. avgusta ove godine na Gradskom stadionu u Vrbasu i sav prihod od prodatih karata će biti usmeren na opremanje dnevnog boravka za decu sa posebnim potrebama u Vrbasu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here