Guns N’ Roses su objavili novi singl “Perhaps”

0
Reklama

Guns N’ Roses su objavili potpuno novu pesmu pod nazivom “Perhaps” što je tema otkako su se Slash i Duff McKagan ponovo pridružili bendu 2016.

Prošle godine, bend je izbacio “Hard Skool” EP, koji sadrži dve nove pesme (čije poreklo seže više od decenije), “Hard Skool” i “Absurd”, uz live verzije pesama “Don’t Cry” i “You’re Crazy”.

“Perhaps” dolazi otprilike mesec dana nakon spekulacija da je nova GN’R muzika na putu kada je grupa ‘teasala’ naslove “Perhaps” i “The General” putem Instagram Storyja na kojem je neko prelistavao komade papira s naslovima pesama na njima.

Nedugo nakon toga čuo se scenski tehničar Guns N’ Rosesa Tom Mayhue kako otkriva neke detalje u videu govoreći grupi ljudi o nadolazećim planovima benda. “Znam da će bend početi raditi na novoj muzici, već imaju gomilu stvari snimljenih,” rekao je tada Mayhue, “Tako da će vrlo brzo biti nove muzike Guns N’ Rosesa. Zapravo, mislim svaki dan pokušavaju izvući singl, tako da možete čuti nešto vrlo, vrlo brzo.”

Gansi su nedavno završili evropski deo turneje gde su najbliže nama bili u Budimpešti, a trenutno su na severno-američkom delu sa poslednjim datumom u Vancouveru 16. oktobra.

U nastavku možete pogledati novu pesmu Guns N’ Roses “Perhaps”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here