Grupa Zoster objavila je video spot za pesmu „Čovjek želi da je ptica“

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Grupa Zoster objavila je video spot za pesmu "Čovjek želi da je ptica", koja je treći singl sa njihovog novog albuma "Najgori". Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući muzičari u pesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin. Video spot za pesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.

Prvi singl ‘Kuda idu svi ti ljudi’ jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pesmi, ‘Treba mi keš’, otkrivamo našeg protagonistu ‘Najgoreg’ u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem ‘Najgorem’, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobićete celu sliku“, navodi frontmen benda, Mario Knezović.


Album „Najgori“ imaće 10 pesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji bi trebao ugledati svetlo dana  krajem 2022. godine. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru i u studiju Baraka u Mostaru.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Rodžer Voters demantuje da je otkazao koncerte u Poljskoj: Podržavam mir, a ne nuklearni rat

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters demantovao je pisanje pojedinih medija u Poljskoj i Velikoj Britaniji u vezi sa tim da je...
Reklama
musicpocket