Grupa Vrooom predstavila dva nova singla „Klik“ i „Svima treba ljubav“ !

0
Reklama

Za pesme „Klik“ i „Svima treba ljubav“ tekst je pisala dramatuškinja Minja Bogavac, sa kojom je frontmen benda Marko Grubić sarađivao u pozorištu na nekoliko predstava.  

Među interpretatorima pesme „Svima treba ljubav“ su i bivši članovi grupe: poznata glumica Isidora Simijonović i Jamal al Kiswani, kao i gostujuci interpretator, Boško Stanojević (basista grupe KKN).

Za pesmu „Klik“ snimljen je i video spot koji je režirao i montirao Marko Grubić, a snimatelji su Ana Jelić, Igor Vuković i Vukolaj Žakula. Veći deo spota snimljen je u Cetinjskoj i u KC Grad.

Video spot za pesmu „Klik“ pogledajte ovde: 

Pesmu „Svima treba ljubav“ možete preslušati ovde: 

Vrooom je muzička grupa iz Beograda. Od 1999. do 2011. godine objavili su pet albuma. Singlovi sa ovih izdanja našli su se u samom vrhu svih značajnih muzičkih top lista u Srbiji, a grupa je održala nekoliko stotina nastupa u Evropi svirajući u različitim koncertnim prostorima – od underground klubova do velikih koncertnih sala, kao i muzičkih, multimedijalnih i pozorišnih festivala. Članovi grupe Vrooom komponovali su muziku za preko 60 pozorišnih predstava, svirajući u nekima od njih uživo, kao i za brojne performanse, evente, izložbe, dokumentarne i igrane filmove. Neki od ovih muzičko-scenskih projekata bili su najuspešniji u Srbiji, kako u pogledu broja gledalaca tako i u pogledu dodeljenih umetničkih nagrada. Dobitnici su brojnih priznanja, između ostalih: „Sterijina nagrada za najbolju originalnu scensku muziku“ 2013. godine, nagrada „Davorin Popović“ za najbolji vokal na albumu i „Izvođač godine TV Metropolis” 2006.godine…

Aktuelnu postavu benda čine: Tamara Radovanović (glas), Ana Vučić (glas), Katarina Popović (glas), Nebojša Brdarić (frule, zurla, duduk), Marko Grubić (bas gitara, elektronika) i Vladimir Marinković (bubanj).

Grupa Vrooom u martu će za diskografsku kuću Multimedia Music objaviti novi album, a u pripremi je i režirani koncert pod nazivom „Erotizam“ koji će publika moći da vidi krajem maja.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here