GRUPA VATRA SPECIJALNI GOSTI PRED MASSIMOV KONCERT NA TAŠMAJDANU

Jedan od najpopularnijih rok bendova iz Hrvatske grupa Vatra će pre Masima Savića izaći na binu kultne scene Tašmajdan 18.septembra. Frontmen i pevač benda, Ivan Dečak, tim povodom izajvljuje:

0
Reklama

Sa velikim zadovoljstvom Vatra se pridružuje Massimovom nastupu 18.09. na Tašmajdanu. To će biti naš veliki povratak u Beograd nakon 2018.godine, kada smo nastupali na Beer Festu. Kako se sa Massimom družim i izvan backstageova ovo će biti divna prilika i da delimo scenu. Zajedno smo učestvovali kao mentori u poslednjoj, trećoj sezoni The Voice Hrvatska. Zatim nam se Massimo pridružio kao gost u pesmi „Nama se nikud ne žuri“, a i napisao sam mu i pesmu “Mali krug velikih ljudi”, za koju sam dobio i Porin za pesmu godine. Znam da je i u Srbiji vrlo slušana pesma. Drago mi je da ćemo udruženim snagama uživati na čarobnoj pozornici Tašmajdana, na kojoj će Vatra izvesti presek svoje dosadašnje karijere, te će se između ostalog na repertoaru naći: Tremolo, Tango, Nama se nikud ne žuri, Sva naša ljeta, Bilo je dobro dok je trajalo..Dođite da uživamo zajedno! završava nasmejani Ivan Dečak

Vatra pop-rok sastav koji je osnovan 1999. godine. Veliku inspiraciju imaju u brit popu. Ovih dana završavaju deseti album. U dosadašnjoj karijeri osvojili su mnogobrojne nagrade, punili hale širom Hrvatske, pesme se uvek dobro kotiraju na top listama. Ostaje zabeleženo da je drugi studijski album, posle višemesečnog snimanja, slučajno izbrisan iz kompijutera i da su morali ponovo da ga snime. Takođe je zanimljivo da je pesma „Mali krug velikih ljudi“ koju je Ivan napisao za Masima uvršetna u udžbenik hrvatkog jezika za 8.razred.  

Massimo Savić se takođe raduje što će prvi put nastupiti na kultnoj sceni Tašmajdana, i što će binu deliti sa dragim kolegama. Poziva publiku da zajedno slave muziku, ljubav i najljepše emocije i garantuje da će on, njegov bend i drugari iz benda Vatra dati sve od sebe, jer žele da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni.

Massimo Savić 18.septembar 21h Tašmajdan, Ulaznice se mogu nabaviti u sistemu Tickets

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here