Grupa Stefan Nemanja objavila singl !

0
Reklama

Grupa Stefan Nemanja objavila je singl i vrlo interesantan video spot za pesmu „Bez izlaza“ u kojem glavnu ulogu igra zvezda serije „Igra sudbine“.

Inspiracija za tekst i spot pesme „Bez izlaza“ došla je nakon posete Kući strave. „Iako nisam ljubitelj horora, bio sam opčinjen tom proživljenom fikcijom“ kaže frontmen Nemanja Savić i dodaje: „Ta fikcija me je podsetila na surovu stvarnost i trenutak u kojem se svi nalazimo i gde se svi pitamo ’ima li izlaza?’ i ’šta još može da nas snađe?!’“
Ovo fantastično iskustvo pretočeno je u pesmu i spot koji je i snimljen u “Kući strave” čije je snimanje, kažu članovi benda, bilo veoma zabavno.

Glavni akter spota je glumac Pavle Jerinić, poznat širem auditorijumu po mnogim ulogama u domaćim serijama, ali najviše po ulozi u “Igri sudbine” i stranoj naučno-fantastičnoj seriji “Outpost” (“Predstraža”). Pavle je maestralno izneo ulogu, kao i ostali glumci: Marija Jović, Olivera Mitrović i Stefan Stanković, koji su i inače zaduženi za dozu straha posetilaca “Kuće strave”.


Za realizaciju spota je i ovog puta bio zadužen Bojan Stevanović (Kan i Lingus). Pesma „Bez izlaza objavljena je pod etiketom PGP-RTS.

Stefan Nemanja:

www.facebook.com/stefanemanjabend

www.instagram.com/stefanemanjabend

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here