Grupa Nemi pesnik u klubu Fest

0
Reklama

Rok sastav Nemi pesnik najavio je svoj prvi beogradski koncert za 10. oktobar u klubu Fest. Bend je nedavno objavio debitantski album „Slobodna volja“ za izdavačku kuću Mascom i definitvno obeležio ovu godinu svojim singlovima „Minimalac“, „Okeani rozea“ i „Slučajno“. Ovaj koncert je ujedno i promocija prvog albuma.

Članovi benda nisu krili svoje oduševljenje povodom koncerta i veliku želju za sviranjem: 

„Nastavljamo koncertnu promociju albuma „Slobodna volja“. Sviraćemo i neke nove neobjavljene pesme. Jedva čekamo da se predstavimo publici u beogradskom klubu Fest u Zemunu,” izjavio je pevač Milan Marković.

Bend Nemi pesnik je svojim singlovima „Matematika“ i „Smajli” već osvojio slušaoce Radio Beograda 202 i postao „Hit nedelje“, a imao je prilike i da otvori glavnu binu ovogodišnjeg Exit festivala i doživi ovacije publike.

Izlaskom albuma „Slobodna volja“, bend sa jedne strane zaokružuje izuzetno uspešnu sezonu a sa druge nastavlja fenomenalnu avanturu i predstavlja niz novih pesma video singlom „Slučajno“:

„Izlazak prvog albuma donosi sa sobom onu vrstu uzbuđenja koju je teško opisati. U etar na neki način puštamo naše živote koji su pretočeni u deset pesama. To nije jednostavno ali znajući koliko smo bili iskreni i posvećeni njima, sigurni smo da će te pesme naći svoj put do onih kojima su potrebne,“ izjavio je, povodom izlaska albuma Milan.

Album „Slobodan volja“ je dostupan na svim relevantnim striming servisima a video spot za pesmu „Slučajno“ pogledajte na YouTube kanalu benda.

Ulaznice će se prodavati isključivo na dan koncerta po ceni od 400 dinara. Početak je zakazan za 21 sat.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here