Grupa “Alphaville” i velika EU žurka u Hangaru u Luci Beograd odloženi su za 24. jun

"Sada jedino što možemo jeste da tugujemo”, rekao je Marijan Gold, lider "Alfavila"

0
Reklama


Sada jedino što možemo jeste da tugujemo”, rekao je Marijan Gold, lider „Alfavila“

BEOGRAD, 12. maj:  Delegacija Evropske unije (EU) danas je objavila da je „Velika EU žurka“, izvorno planirana za večeras (12. maj), odložena za 24. jun  zbog tragičnih događaja koji su prošle nedelje pogodili Srbiju.

Događaj sa koncertima nemačke pop rok grupe “Alphaville” i hrvatskim elektro sastavom “Nipplepeople” će se održati u Hangaru 1 – Luka Beograd, a ulaz će biti besplatan, kako je i najavljeno.  Lista izvođača ostaće ista – Alphaville (Nemačka), Nipplepeople (Hrvatska), Stereobanana, DJ Luton, Lea Dobričić, Dejan Milićević, DJ Cosmic G, DJ Gavra (Srbija).


Ovom prilikom, emotivnu i potresnu poruku je poslao i frontmen benda “Alphaville” – Marijan Gold.

”Sa velikom tugom saznajemo za tragedije koje su prošle nedelje u Srbiji odnele život nedužnoj deci, školskom osoblju i mladim ljudima. U ime „Alfavila“ želim da podelim naše saučešće i solidarnost sa porodicama i prijateljima žrtava i želim da se povređeni brzo oporave. U takvim okolnostima naše srce ne može da slavi, i odlučili smo, sa Delegacijom EU i ostalim izvođačima koji su nam se pridružili, da “Veliku EU žurku” u Beogradu odložimo za 24. jun. Sada jedino što možemo je da tugujemo”, rekao je Marijan Gold.
Alphaville je nemački synth-pop bend osnovan u gradu Munsteru 1982. godine, čija je popularnost najviše bila aktuelna tokom 80-ih godina.  
Grupu su osnovali pevači – Marian Gold, Bernhard Lloyd i Frank Mertens, a u Beogradu će 24. juna gostovati prvi put, nakon karijere od punih 40 godina.


Pamte se njihovi veliki hitovi – “Forever Young“, „Big in Japan“, „Sounds Like a Melody“, „The Jet Set“, Dance with Me“.Program maratonskog koncerta za 24.06. će takodje ostati nepromenjen:

•              19 – 21h DJ Gavra  (Warmup)

•              21 – 22h Alphaville

•              22-22:15h – DJ Gavra  (Intermezzo)

•              22.15 – 23.15h Stereo banana

•              23.30 – 00.30h Nipplepeople

•              00.30 – DJ Luton

•              01.15 – DJ Lea Dobricic

•              02.00 – DJ Dejan Milicevic

•              03.00 – DJ Cosmic G


ALPHAVILLE, photo Helen Sobiralski

Lea Dobričić, photo Jovana Mladenović
Nipplepeople
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here