Green Love: svetski poznati di-džej Klangkuenstler u petak u Hali 2

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Utisci sa prvog junskog Green Love festivala i dalje ne jenjavaju, a ljubiteljima elektronske muzike sledi još jedan spektakl.

Nakon sjajne žurke koju su nam priredile Fatima Hajji, Sesha i Miloš Vujović, u petak 17. juna sjajnu energiju, na letnjoj pozornici Hale 2, preneće nam svetski poznati di-džejevi Klangkuenstler, Synsane i Assari.

Ovog puta publika Green Love festivala zasigurno će doživeti katarzu jer nastupa Klangkuenstler. Govoreći o ovom mladom i talentovanom di-džeju, morate dodati još jedan organ percepcije: srce. Kako sam ističe „muzika treba da sačuva naša osećanja, da zagolica i da – u najboljem slučaju – bude radosni beg od užurbane svakodnevice”. Njegova pesma Freudenstraene bila je ogromna prekretnica u karijeri i sa 2 miliona pregleda na Jutjubu, izuzetno uspešna.

Uz njega će nastupiti I poznati novosadski di-džej Synsane koji će uveličati ovo magično veče pod vedrim nebom. Takođe, magična noć, 17. juna neće proći bez mlade Asarri koja je jedna od kreatora organizacije za promociju anderground elektronske muzike pod nazivom WIR.

Ulaznice za Green Love festival možete pronaći po ceni od 1200 dinara, na svim Gigstix prodajnim mestima.

I ne zaboravite, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj” ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Rodžer Voters demantuje da je otkazao koncerte u Poljskoj: Podržavam mir, a ne nuklearni rat

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters demantovao je pisanje pojedinih medija u Poljskoj i Velikoj Britaniji u vezi sa tim da je...
Reklama
musicpocket