Gordan Kičić sa Kraljem Čačka snimio spot „Deda Mraz je švorc“

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Udruženje promotera i tiketing agencija upućuje apel državi: Naša industrija je na izdisaju

Udruženje promotera i tiketing agencija (UPTAS) zatražilo je danas od Vlade Republike Srbije hitnu pomoć u rešavanju...

J. R. August objavio spot za pesmu „Dangerous Waters”

J. R. August je objavio spot za pesmu „Dangerous Waters", što je, inače, treći singl sa njegovog istoimenog albuma prvenca.

Jedan od omiljenih hitova Detoura – “Plešem sama”, osvojiće vas u novom očaravajućem sax remixu

Jedan od omiljenih hitova Detoura - "Plešem sama", osvojiće vas u novom očaravajućem sax remixu za koji su...

Kičić sa Kraljem Čačka snimio spot „Deda Mraz je švorc“

Film “Realna priča” već tri nedelje puni bioskope širom zemlje i regiona, a želeći da dodatno obraduje svoju publiku, reditelj i glavni glumac Gordan Kičić priredio je prvi video spot sa muzikom iz filma, koju potpisuje Kralj Čačka.

Glavna muzička numera “Deda Mraz je švorc” već se uveliko emituje na radio stanicama, a Kičić navodi da je od početka rada na filmu verovao da će se muzika Nenada i Marka Marića odlično uklopiti u “Realnu priču”, koju je za tri nedelje prikazivanja videlo više od 50.000 gledalaca. 

„Senzibilitet i zvuk se idelano uklopio u film. Smatrao sam da takva vrsta muzike, koja je kod nas retkost, može da bude posebna vrednost filmu. Mi se nismo pozvali ranije, samo sam slušao njegovu muziku, ali kada smo počeli da sarađujemo na filmu, zaista smo se odlično uklopili“, opisao je Kičić svoju saradnju sa Kraljem Čačka. Nenad Marić alijas Kralj Čačka objašnjava da se prilikom odabira pesama za film trudio da temama, harmonijom i bojama isprati stil „Realne priče“. „Ideja je bila da muzika u filmu bude sa merom podrška emociji koju film nosi što je bio uzbudljiv zadatak za nas. Uz blage sugestije reditelja došli smo do finalnih tema i zvuka za koji mislim da dobro radi uz sliku“, smatraMarić.

Paralelno sa prikazivanjem u Srbiji film “Realna priča” privukao je gledaoce i širom Austrije, Nemačke, Švedske, a od ove nedelje prikazuje se i u Kanadi i Americi.  

 „Realna priča“ vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U filmu osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i devojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković…

Izvor: Press

Fotografije: Youtube screen shot

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Preminuo Rajko Dujmić

Od posljedica prometne nesreće preminuo je Rajko Dujmić (65), doznajemo od izvora bliskih obitelji. Podsjetimo, kantautor je...

Ovogodišnje planirano izdanje Nektar OK Festa, prolongirano za juli 2021. godine

Obzirom, na epidemiološku sliku u našoj zemlji, ali i u cijeloj regiji, konstantan rast broja zaraženih na dnevnom nivou, i ograničeno...

Vojislav Brajović dobitnik prestižne nagrade “Pavle Vuisić”

Nagrada ''Pavle Vuisić'' za izuzetan doprinos umetnosti glume u domaćem igranom filmu i njemu sličnim medijima - nagrada za životno delo...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!