Glumica Jelena Gavrilović igra u novom britanskom filmu “Gassed Up”

Akcioni triler u produkciji Amazon Prime Video

0
Reklama


Akcioni triler u produkciji Amazon Prime Video

Poznata srpska glumica Jelena Gavrilović igra u novom britanskom filmu “Gassed Up” Džordža Amponsa, u produkciji Amazon Prime Video.

U pitanju je akcioni triler reditelja nominovanog za nagradu BAFTA za film „Hard Stop“ i trenutno u produkciji u Londonu, dok će biti premijerno prikazan na Prime Video u Velikoj Britaniji i Irskoj tokom 2023. godine.

Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, koji i glumi, a pored Jelene Gavrilović glavne uloge tumače Stiven Odubola, pevačica Mej Miler, Heri Pinero, i mnogi drugi.


Na talasu zločina koji su zahvatili London, filmska priča „Gassed Up” prati 20-godišnjeg junaka Eša (Stiven Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju. Ipak, biva uhvaćen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Taz Skajlar).


U kreativnom timu filma su i direktor fotografije Štefan Čupek („Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž („Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens („Milioner iz blata“).
Producentska kompanija “Sunrise Films” upravlja međunarodnim pravima.

„Gassed Up“ se pridružuje sve bogatijem katalogu originalnih ostvarenja u Velikoj Britaniji za Prime Video.


Jelena Gavrilović, photo Nebojša Babić
Gassed Up, photo Chris Cox
Podsetimo, Jeleni Gavrilović ovo nije prva uloga u medjunarodnom filmskom projektu, jer smo je gledali i u američkom akcionom trileru “Everly” (2014) sniman kod nas, sa Selmom Hajek, onda u drami “Despite the Falling Snow” sa Rebekom Ferguson, i našim glumcima (Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, Ana Sofrenović, Marina Vodeničar) i “The Last Panthers”.

Takodje, Jelenja je igrala i u američkoj SF akcionoj seriji “Predstraža” (Outpost 2019) uz inostrane i domaće kolege (Dragan Mićanović, Nikola Šurbanović, Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Jelena Stupljanin).


Glumica koju šira publika poznaje iz hit telenovela “Istine i laži” (330 epizoda) i “Crveni mesec”, trenutno je angažovana na najnovijoj seriji “Od jutra do sutra” od barem 200 epizoda, za TV Prva, u produkciji iste kuće “Smart Media”, koja stoji iza “Istine i laži”, “Kolo sreće”, “Tate”, “Igre sudbine”.

Jelena je proteklih godina imala i gostujuće role u serijama “Nemanjići – Rađanje kraljevine”, “Ubice mog oca”, “Sinđelići”, “Dođi juče”, “Komšije”, kao i u regionalnim serijalima “Lud, zbunjen, normalan” (BiH) i “Crno bijeli svet” (Hrvatska).

Ljubitelji nekada popularne serije “Selo gori a baba se češlja” Radoša Bajića zavoleli su Jelenu, koja je igrala i u filmu „Braća po babine linije“ prema toj seriji.
Gostovala je i u novijim serijama “Branilac”, “Vreme zla” i sitkom “Radio Mileva”.

Video Instagram Stories sa najavom (Jelena i ostali članovi ekipe):  
https://www.dropbox.com/scl/fo/h6wthcqndvgtwrbuwl76r/h?dl=0&rlkey=sb07ldkg2d811qkicymob9q5v

Jelena Gavrilović, photo Nebojša Babić
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here