Glumica Jelena Gavrilović gostovala na zabavi u Londonu povodom 60 godina Džejmsa Bonda

Dramska umetnica medju velikim svetskim zvezdama

0
Reklama

Dramska umetnica medju velikim svetskim zvezdama


LONDON: Srpska glumica Jelena Gavrilović bila je protekle nedelje gošća na globalnoj proslavi u Londonu povodom 60 godina Džejms Bond filmova (James Bond 60th anniversary party), na kojoj je uz brojne svetske zvezde prisustvovao i poslednji filmski Bond – Danijel Kreg (Daniel Craig).

Domaćin događaja bila je kompanija “Omega” čime je proslavljeno punih šest decenija od premijere prvog filma o slavnom tajnom agentu „Dr No“, 1962. godine sa Šonom Konerijem u glavnoj ulozi.

Jelena Gavrilović bila je jedina glumica sa ovih prostora koja je prisustvovala proslavi, a nosila je kreacije domaćih dizajnera – haljinu Amine Hasanbegović i nakit DeeravishinG.

Brend Omega za proslavu Bondove 60. godišnjice predstavio je dva nova modela sata: varijantu od nerđajućeg čelika i model sa zelenim i žutim dijamantima. Pozadina sata replicira legendarne uvodne sekvence filmova, sa Bondom u silueti.

Podsetimo, Oskarovac – Šon Koneri (Sean Connery) igrao je najviše od svih glumaca slavnog 007 agenta – sedam puta, dok je njegov naslednik Rodžer Mur (Roger Moore) otelotvorio Bonda u – šest filmova.

Džordž Lezenbi je igrao Bonda samo jednom, Timoti Dalton dva puta, Dejvid Niven ga je tumačio u jednoj parodiji, a onda Pirs Brosnan je četiri puta bio neustrašivi agent Njenog visočanstva, a Danijel Kreg – pet puta.


Glumica Jelena Gavrilović i dalje je aktuelna sa TV serijom “Od jutra do sutra” u žanru telenovele (Prva TV), a u poslednjem periodu je i prepoznatljiva po gledanim sapunicama – “Istine i laži”, “Crveni mesec”, i gostovala je u raznim drugim gledanim serijalima – “Branilac”, “Ubice mog oca”, “Radio Mileva”, “Vreme zla”, ali je imala i zapaženu rolu u američkoj SF epskoj seriji “Predstraža” (Outpost), čije su druga i treća sezona snimane u Beogradu.

Nedavno je glumica nastupala u Njujorku kao pevačica na humanitarnom koncertu za prikupljanje školarine srpskih studenata u Americi.

Jelena-Gavrilovic-photo-Nebojša-Babić
Jelena-Gavrilović-photo-Danilo-Pavlović

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here