Glumac Tom Hardi postao džiu džica šampion / Video

0
Reklama

Glumac Tom Hardi minulog vikenda osvojio je zlato na Otvorenom prvenstvu u disciplini brazilska džiu džica, rekli su organizatori takmičenja u Engleskoj za CNN.

Dok su posmatrači i drugi takmičari ostali zapanjeni kada se Hardi (45) pojavio u školskoj sali u Milton Kejnsu u Engleskoj, organizatori su rekli da je jednostavno “držao reč”.

Mohamed Itoumaine, sudija i portparol organizatora turnira, rekao je za CNN u sredu da je Hardi pristao da učestvuje u takmičenju nakon njegovog nastupa na džiu džica šampionatu prošlog meseca.

Bio sam zaista uzbuđen i impresioniran jer mi je na prvenstvu rekao – ‘dolazim na tvoje sledeće’ i održao je svoju reč. Veoma je teško naterati poznatu ličnost da dođe na lokalno takmičenje jer njihovi rasporedi su tako popunjeni”, kazao je Mohamed.

Mohamed dodaje da je Hardi dominirao u svojoj kategoriji i kvalifikovao se za finale prije nego što je kući odneo glavnu nagradu.

Imam više od 10 godina iskustva kao sudija i nakon što sam ga prvi put video da se takmiči znao sam da će pobediti na mom takmičenju”, kaže Mohamed.
“Potrebna je posvećenost i naporan rad da bi se dostigao taj nivo. On je tehnički, fizički i mentalno osposobljen. On je neko ko želi da pobedi na najbolji mogući način”
, zaključio je sudija.

Oglasio se i Hardi, navodeći da je cilj njegovog nastupa bio da skrene pažnju na humanu stranu turnira, pošto se organizacija uveliko bavi humanitarnim radom.
Jednostavna obuka za mene (kao hobi i privatna ljubav) bila je suštinski ključna za dalji razvoj dubljeg osećaja unutrašnje otpornosti, smirenosti i blagostanja. Ne mogu da istaknem značaj koji je turnir imao i koliko je uticao na moj život i moje drugove sa borilišta”, ističe Hardi.
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here