Glitch Records ne odustaje od muzike uživo!

Predstavljamo vam prvu sezonu živih svirki iz našeg studija

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Bredli Kuper režira film o legendarnom kompozitoru

Biće to drugi film da ga Bredli Kuper režira nakon prvenca "Zvezda je rođena" (A Star Is Born) i...

Spektakli za decu i porodicu u bioskopima širom Srbije

Tri nova filma “Pinokio”, “Trolovi 2” i “Greh” stižu od danas (četvrtak, 24.09.) u bioskope širom Srbije,...

ODRŽAN ČETVRTI KONTAKT – ONLINE, 21- 22. septembar 2020

21- 22. septembar 2020. Ugrožena industrija / Endangered Industry ReCreating Music...

Čitav svet se suočava sa pandemijom zbog koje više ništa nije kao ranije, a to se najbolje vidi na polju muzičkih dešavanja. Nedostaju nam svirke, druženja i susreti koji, zahvaljujući muzici, postaju jedinstvena, nezaboravna sećanja. Zbog toga smo odlučili da pokrenemo “Glitch Records Live Sessions” koji vam donosi mini koncerte tamo gde su vam najdostupniji. 

Tri benda. Šest video snimaka. Tri ženska vokala. Šest pesama. 

Ako do sada niste imali priliku da čujete i upoznate ove bendove uživo, ovo je savršena prilika da ih doživite u njihovom najboljem izdanju. U posebnom okruženju koje dopunjava atmosferu i vizualnost kadrova, sva tri izvođenja su spoj zajedničke kreativnosti bendova i realizacije Glitch Recordsa.

Nakon prvog albuma iz 2016-te godine, pesme “Sunshine” i “Mirror” potvrđuju da Ivana Vukmirović Manivi hrabro nastavlja u pravcu otkrivanja novih načina da se izrazi kroz soul, fank i RnB. 

Na tom putu je prate muzičari iz različitih pozadina, koji svojom virtuoznošću dopunjavaju njen izraz: Peđa Milutinović (Vasil Hadžimanov band, Quzama, Shime Trio) na bubnjevima, Dejan Antović (Balkanopolis, Octave Listner) na basu i Dragan Ćalina (CvA Amsterdam alumni) na klavijaturama i bek vokalima.

Beogradska kantautorka Natalija Rajković je već dobro poznata po svom glasu i upečatljivim tekstovima, ali i po talentu da okupi ljude sličnih ideja i energije, koja oživljava kroz muziku. Zbog toga su zapisi ovih verzija pesama “Bebo” i “Ćao/Osvesti se” posebno vredni, jer, osim gitare i glasa Natalije Rajković, imate priliku da čujete i prateći vokal Lune ŠkopeljeNikolu Burovića na gitari, Aleksandra Derviševića na basu i Branislava Dragovića nad elektronikom i skrečom. 

Dug je put od akustičnog dua, koji je osvojio beogradske klubove svojim obradama, do ličnog izraza i prvih autorskih pesama. Weird Fishes karakteriše melanholični elektro zvuk u kojem se prepliću glas Katarine Vukoman i gitara Peđe Todića

Ovo je jedinstvena mogućnost da čujete njihove dve autorske pesme, “Ovde” i “Safe“, uz izvođenje benda nastalog pridruživanjem Igora Šćepanovića (Organizam, Šćepine Vragolije) na basu i Srđana Popova (Sergio Lounge, Cocou Abel) zaduženog za klavijature i elektroniku
Glitch Records ne odustaje od plana da u najboljoj produkciji predstavi bendove i izvođače koji zaslužuju pažnju domaće i svetske publike. Kao i u svakoj dobroj seriji, druga sezona će doneti još više uzbuđenja i zanimljivosti. Do tada možemo da uživamo u ovih šest pesama, uprkos svemu, kao da smo na koncertu. Osim YouTube liste sa svih šest videa, od danas možete da slušate ove pesme i na Spotify platformi, čime vam ovi mini-koncerti postaju još bliži. 

Za kompletnu video produkciju prve sezone (snimanje, montaža, kolor korekcija) bio je zadužen Bogdan Spasojević, dok su tonski snimatelji bili Nikola Kostović i Pavle Gajić, a za završni miks i master se postarao Dejan Antović.
IzvorPress
FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Massimov hit godine “Mali krug velikih ljudi” dobio je tri predivna DJ remixa

Već četiri meseca traje Massimova apsolutna dominacija na samom vrhu domaćih top lista singlova koji je zauzeo...

Pregled austrijskog kratkog filma u nedelju, 4. oktobra u KC Grad

Sedam veličanstvenih Ciklus “Pregled austrijskog kratkog filma” od sedam ostvarenja biće predstavljen u nedelju, 4. oktobra u Kulturnom centu Grad u Beogradu.Ljubitelji...

Dženifer Lopez objavila dvostruki singl za svoj novi film “Marry Me”

Paralelne karijere velikih zvezdaPop pevačica i glumica Dženifer Lopez (Jeniffer Lopez) i zvezda Maluma objavili su dvostruki singl “Pa Ti”...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!