Gina u novom spotu otkrila ko joj je najbliži srcu!

0
Reklama

Bračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita „Pepeo“, ovog vikenda predstavila je spot za pesmu „Mama“ koji pršti od topline i iskrenosti. 
Pesma koja je u nepune dve nedelje radijskog emitovanja izazvala brdo iskrenih emocija slušaoca, sada je dobila i svoju video priču u režiji Borisa Sekulića. Kao i u pesmi, u spotu se uz Ginu pojavljuje njen brat Vice, pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo.

“Mama“ je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dele kilometri, ali su nam uvek najbliže srcu. Saradnja sa bratom je za mene najlepša uspomena, a on je i jedina osoba sa kojom sam zaista mogla podeliti ovu pesmu.“– rekla je Gina.

Muziku za ovu toplu pop feelgood pesmu potpisuje još jedan Bračanin –  Josip Radić, član uspešnog dvojca Valentino Bošković, dok tekst zajednički potpisuju Gina i  Marko Bratoš. Muzučki paket producentski je zatvorio Srđan Sekulović – Skansi.

Sretna sam jer smo se na ovaj način, barem malo, zahvalili našoj mami na svemu.“ – izjavila je Gina, a nama ne preostaje ništa drugo nego da pogledamo ovu video priču koja je savršen soundtrack za nadolazeće praznike kada se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here