Gina u novom spotu otkrila ko joj je najbliži srcu!

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Bračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita „Pepeo“, ovog vikenda predstavila je spot za pesmu „Mama“ koji pršti od topline i iskrenosti. 
Pesma koja je u nepune dve nedelje radijskog emitovanja izazvala brdo iskrenih emocija slušaoca, sada je dobila i svoju video priču u režiji Borisa Sekulića. Kao i u pesmi, u spotu se uz Ginu pojavljuje njen brat Vice, pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo.

“Mama“ je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dele kilometri, ali su nam uvek najbliže srcu. Saradnja sa bratom je za mene najlepša uspomena, a on je i jedina osoba sa kojom sam zaista mogla podeliti ovu pesmu.“– rekla je Gina.

Muziku za ovu toplu pop feelgood pesmu potpisuje još jedan Bračanin –  Josip Radić, član uspešnog dvojca Valentino Bošković, dok tekst zajednički potpisuju Gina i  Marko Bratoš. Muzučki paket producentski je zatvorio Srđan Sekulović – Skansi.

Sretna sam jer smo se na ovaj način, barem malo, zahvalili našoj mami na svemu.“ – izjavila je Gina, a nama ne preostaje ništa drugo nego da pogledamo ovu video priču koja je savršen soundtrack za nadolazeće praznike kada se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Izašao novi singl i spot benda Sink za pesmu “Nemam odgovore”

Izašao je novi sing i spot benda Sink za novu pesmu “Nemam odgovore”! Spot prati mladog ratnika koji dolazi...
Reklama
musicpocket