Gile proslavlja rođendan na koncertima u Kruševcu i Čačku ovog vikenda

0
Reklama

Jedan od najpoznatijih rok sastava sa ovih prostora, legendarni Električni orgazam, nastupiće ovog vikenda u Kruševcu i Čačku, a raspored koncerata izgleda ovako:

7. april – Basement bar (Kruševac)

8. april – Basement bar (Kruševac)

9. april – Srpski pab (Čačak)

Naime, samo nekoliko dana nakon što su puštene u prodaju, sve ulaznice za koncert u kruševačkom Basement baru 7. aprila bile su rasprodate, pa je zbog velikog interesovanja publike bend zakazao još jedan koncert u istom prostoru za 8. april.

Ulaznica za drugi koncert, 8. aprila, još uvek ima u prodaji i one se mogu kupiti u Basement baru (Majke Jugovića 11) po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd, dok će na dan koncerta koštati 1200 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Ulaznice će važiti samo za koncert za koji su kupljene. Na svakoj ulaznici piše datum održavanja koncerta i neće biti moguće da se sa ulaznicom kupljenom za jedan koncert uđe na drugi.

Svi oni koji čuvaju stare ulaznice za koncerte koji je trebalo da budu održani 2020. godine, treba da ih zamene za nove u Basement baru.

Odmah nakon Kruševca, Električni orgazam će nastupiti i u Čačku, i to u subotu, 9. aprila, u Srpskom pabu, sa početkom od 22 sata.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji i mogu se kupiti u Srpskom pabu (Braće Glišić 4) po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd, dok su promo ulaznice (prvih 50) po ceni od 800 rsd rasprodate čim je koncert najavljen. Cena ulaznice na dan koncerta biće 1200 rsd, ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju ranije.

Koncertima u Kruševcu i Čačku, Električni orgazam će proslaviti 42 godine postojanja. Za ulaz na koncerte nisu potrebne kovid propusnice.

Inače, zanimljivo je to da su sva tri koncerta skoncentrisana oko Giletovog rođendana, koji je 8. aprila, tako da će ovo biti jedinstvena prilika da Gile svoj rođendan proslavi sa fanovima upravo na koncertima u Kruševcu i Čačku.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here