Gile poručuje pred nastup 16. oktobra: „Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu“

0
Reklama

Nakon spektakularnog koncerta u Subotici, na kojem je euforična publika horski pevala, gromoglasnim aplauzima nagrađivala legendarni bend posle svake pesme i čak dva puta ih vraćala na bis, rok-velikani Električni orgazam stižu i u Novi Sad. Koncert će biti održan u okviru projekta Udruženja Free Space “Prekinimo MUK u muzici, umetnosti i kulturi” u dvorištu Ateljea Kurucić na Petrovaradinskoj tvrđavi, u subotu, 16. oktobra, sa početkom u 19 časova. Bend će ovom prilikom sa novosadskom publikom proslaviti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.

„Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu, i rado mu se vraćamo. To je jedan od gradova gde smo nastupali od samog nastanka benda, još od 1980. godine, tako da se podrazumeva da ćemo i u Novom Sadu obeležiti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.. Obećavam Novosađanima još jedan nezaboravan koncert“, poručuje Gile pred koncert.

Ulaznice za novosadski koncert po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara su u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i onlajn. Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1500 dinara.

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3330-elektriniorgazam401godina

Sve prethodno kupljene ulaznice za koncert u Domu kulture, koji je tre balo da bude održan 20. marta prošle godine, važiće za ovaj koncert bez prepravke.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here