Gibonni u subotu 18. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel

0
Reklama

U subotu 18. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće se dugo očekivani nastup Zlatana Stipišića Gibonnija.

Mnogobrojna publika kako iz Banjaluke tako i iz okolnih gradova, sa nestrpljenjem očekuje koncert jednog od napopularnijih kantautora na ovim prostorima, koji posje četiri godine dolazi u Banjaluku, i održaće koncert na jednoj od najlepših koncertnih lokacija u gradu na Vrbasu, tvrđavi Kastel.

Osim dobro poznatih hitova, čija slušanost ne jenjava ni godinama nakon što ih je objavio poput: „Posoljeni zrak i razlivena tinta“; „Tempera“; „Libar“; „Žeđam“; „Ovo mi je škola“; „Svi moji punti kad se zbroje“; „Mirakul“ i brojni drugi, ovoga puta Gibo nam donosi i nešto novo, a to su pesme sa njegovog poslednjeg albuma „U po’ ure“. Zasigurno je da nas na tvrđavi Kastel i ovoga puta očekuje sjajna atmosfera, praćena snažnim emocijama i razlog je to zašto se i ovoga puta u Banjaluci za ovaj spektakl traži ulaznica više.

Početak nastupa najavljen je za 21:00, dok će vrata tvrđave Kastel biti otvorena od 19:00.

Ulaznice za ovaj događaj su i dalje u prodaji, po cenama od: 20,00 KM – REGULAR; 40,00 KM – FAN PIT; 80,00 KM – VIP. Sve ulaznice dostupne su na Trgu Krajine u Banjaluci, kao i preko online prodajnog sistema www.gigstix.ba , kao i na svim GIGSTIX prodajnim mestima čiju listu možete pronaći na njihovoj zvaničnoj stranici.

Ulaznice će biti u prodaji i na sam dan koncerta (18. juna) po cenama od 25,00 KM za REGULAR zonu, te 40,00 KM za FAN PIT zonu i 80,00 KM za VIP zonu, s tim da će se ulaznice za zone FAN PIT i VIP prodavati do popune kapaciteta istih.

Za kupce ulaznica za VIP zonu, biće otvoren ulaz u tvrđavu Kastel iz pravca od restorana „Kazamat“, dok će kupci ulaznica za FAN PIT i REGULAR zonu koristiti glavni ulaz u tvrđavu iz pravca Gradske tržnice Banjaluka.

Sve info o ovom događaju, možete pratit na zvaničnom eventu: https://www.facebook.com/events/309918921275741/?active_tab=discussion

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here