GATANJE, MINI FEST, NS ALT, LAZINO TELE, ČETVRTAK 20.04.

0
Reklama

Novosadska Alternativa (NS ALT) u seriji svojih dešavanja najavljuje sledeći mini festival pod imenom „Gatanje“ za četvrtak 20.04. Kao i prošli NS ALT mini fest i ovaj će se održati u klubu Lazino Tele sa početkom u 21.30h. Bendovi koji će nastupiti na „Gatanju“ su:

Uroš i nejaki

https://www.facebook.com/urosinejaki

https://www.instagram.com/urosinejaki/

Jolly Little Bunch

https://www.facebook.com/JollyLittleBunch

https://www.instagram.com/jolly_little_bunch/

Testet ölt

https://www.facebook.com/testetolt

https://testetolt.bandcamp.com/

Kruz Roudi

https://www.facebook.com/kruz.roudi

https://instagram.com/kruz.roudi

Cena ulaza je 300 dinara, a kupovinom ulaznice publika obezbeđuje sebi i jedan glas kojim će izabrati bend za tradicionalni festival „Veštičarenje“ koji se svake godine odigrava uoči noći veštica u oktobru. Glasanjem – ubacivanjem karte u kutiju sa imenom benda i konačnim brojanjem na kraju večeri, publika aktivno učestvuje u radu NS ALT i pomaže organizaciji u selekciji bendova na budućim festivalima ovog tipa.

Na predhodnom mini festu koji je održan pre mesec dana su uspešno predstavljeni makedonski bendovi Lufthansa i Harakiri pa je i takva vrsta festivala planirana u budućnosti, a ovaj put su u pitanju bendovi iz Novog Sada i okoline koji su zaokupili pažnju publike i kroz „Gatanje“ će da svoj rad prezentuju na najbolji način novosadskoj publici.

Mini festival je podržan od strane kluba Lazino Tele i muzičke kuće Stringer pa će bend koji se najviše svidi publici dobiti i simboličnu nagradu za svoje učešće na našem festivalu.

www.facebook.com/ns.alternativa

https://instagram.com/ns.alternativa

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here