Furiozni beogradski kvartet SITZPINKER posle hita „Sudan“ predstavlja novi singl

0
Reklama

Čini mi se da idem u krug

Gledamo kroz prozor

Ne vidimo kud

Furiozni beogradski kvartet Sitzpinker posle hita „Sudan“ predstavlja novi video singl „Mustang„. Pesma je dostupna na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu benda, a spot koji su zamislili Jana Anđić i Gvozden Ilić u finalni oblik – „Tron na stereoidima sreće Poroke Majamija“ – pretvorio je Izvanredni Bob. Izdavač je Pop Depresija/Kišobran kolektiv.

https://sitzpinker.bandcamp.com/track/mustang
https://song.link/vchggftr8nwhv

Sitzpinker opet ima hit i iako se sada ne „oseća miris Istoka“, ima tu drugih zanimljivih ukusa u ovoj „povratak u budućnost“ vožnji: Pavle vozi gruv i tera taj magični bas da reži, Danilo i Andrej daju ritam i unose kerozinske elemente u krimić, dok Dunja radi to što i inače Dunja radi – žedne ljude preko vode prevozi – suptilno i neodoljivo, a kako drugačije?

I ovaj singl nastao je u Down There Studiju na Novom Beogradu, a Andrej Mladenović bio je producent i snimatelj – kompletan bend je autor pesme. „Mustang“ je s jedne strane klasični pank-rok hit, a s druge otvorena seksualna igra koja zove i mami. Odlučite sami  – vožnja ili seks!Sitzpinker nastavlja po planu rada i najavljuje svoj novi singl za kraj zime/početak proleća, a posle predugačke pauze (uskoro) i prve koncerte za 2022.


https://www.facebook.com/sitzpinker
https://www.instagram.com/sitzpinker/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here