Frontmen Limp Bizkita radikalno promenio imidž

0
Reklama

Fred Durst, frontmen američkog nu metal benda Limp Bizkit, promenio je imidž to neprepoznatljivosti što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama.

Kada kažete Fred Durst, u glavi vam je slika temperamentnog i glasnog tipa u širokim bermudama, sa jarećom bradicom, minđušama, tetovažama, i kačketom okrenutim naopačke.Ali „najistureniji“ član postave Limp Bizkita uopšte nije izgledao tako tokom nastupa na festivalu Lolapaluza, koji je proteklog vikenda održan u Čikagu. Da se tokom koncerta nije mogao čuti njegov prepoznatljiv prodoran vokal, teško da bi iko u publici poverovao da je to zaista on.

Instagram F. Durst

Duža seda kosica u stilu 70-ih i podjednako svetli „fu manču“ brkovi, crvene naočare za sunce, ravne sive pantalone, neuredna košulja i dugačka jakna – Fred je više izgledao kao penzioner turista koji po kišnom danu luta na Floridi, nego frontmen nu metal benda.

Očekivano, komentari na društvenim mrežama posle koncerta manje su se bavili nastupom Limp Bizkita, a daleko više Fredovim novim imidžom.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here