Frajle na sudu traže pravdu: Bivša menadžerka hoće da im uzme naziv benda

0
Reklama

Članice muzičkog sastava Frajle – Nataša Mihajlović, Nevena Buča i Jelena Buča – imaju problema preko glave! Najpre su se sukobile s bivšom menadžerkom Lidijom Samardžijom oko naziva benda, a potom i sa izdavačkom kućom zbog polaganja prava na svojinu, piše Kurir.

Pre nekoliko dana hrvatski mediji objavili su tekst u kojem su izvestili da će u septembru biti održano prvo ročište na sudu u Zagrebu između Frajli i “Kroacija rekordsa”, a glavni akcenat stavili su na to što će one same sebe zastupati na sudu, za razliku od suprotne strane, koja ima mnogo advokata. Kurir je kontaktirao sa PR službom Frajli i pitali ih za komentar.

Sudski sporovi protiv “Cepelin medije Zagreb” i “Kroacija rekordsa” samo su deo borbe grupe The Frajle da nam se vrate prava koja su nam bespravno oduzeta, a u koja smo godinama investirale i emocije i novac. Advokati kojima se hvali suprotna strana nama nisu potrebni jer je na našoj strani istina, pravo i pravda. The Frajle će se uvek braniti, bez obzira na moć onih koji ih ugrožavaju i višegodišnju torturu koju nam razna nesavesna lica priređuju. Isto važi i za pokušaj prisvajanja naziva benda od strane bivše menadžerke, koja za tako nešto nema nikakav osnov. S obzirom na 14 godina dugu karijeru, predan rad, posvećenost muzičkom stvaralaštvu i publici, The Frajle žele da potvrde da je pošten rad jedini ispravan put kojim će nastaviti da i dalje idu. Nažalost, ovo naše opredjeljenje podrazumeva da nekada, u cilju sopstvene zaštite i postizanja pravde, moramo da se obraćamo nadležnim institucijama”, navele su one u odgovoru.

Predstavnici “Kroacija rekordsa” nisu odgovorili na pitanje zbog čega se sude s Frajlama.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here