Bend Foo Fighters se na binu vraća u maju

0
Reklama

Bend Foo Fighters je nekoliko dana nakon zvanične objave o nastavku muzičkih aktivnosti, a poslije duže pauze zbog smrti bubnjara Tejlora Hokinsa, potvrdio i prve velike koncertne datume za ovu godinu.

Bend, predvođen Dejvom Grolom, “nosiće” tri američka festivala – “Boston Calling” i “Sonic Temple” u maju, a zatim “Bonnaroo” u junu.

Postoji šansa da bend i pre toga odradi neke nastupe, ali će sigurno oni biti manjeg značaja od pomenutih.

Podsetimo, Hokins je pronađen mrtav u hotelskoj sobi prošlog marta u Bogoti, malo pre nego što je trebalo da se pojavi na bini sa kolegama.

Zvaničan uzrok smrti nije nikada objavljen, iako je toksikološki izveštaj pokazao tragove 10 supstanci u njegovom telu, uključujući opijate, marihuanu i antidepresive.

Članovi rok grupe su u nedavnom saopštenju naveli kako je 2022. bila najteža i najtragičnija godina koju je bend ikada poznavao, ali je kucnuo čas da krenu naprijed.

A u proteklih 27 godina naši fanovi su izgradili svjtsku zajednicu, posvećen sistem podrške koji nam je pomogao da zajedno prebrodimo najmračnija vremena. Bez Tejlora, nikada ne bismo postali bend kakav smo bili. A bez Tejlora znamo da ćemo u budućnosti biti drugačiji bend. Takođe znamo da ste vi, fanovi, značili Tejloru koliko i on vama. I znamo da će, kada vas ponovo vidimo, a uskoro ćemo, i on biti tu sa svima nama svake večeri”, dio je povratničke poruke benda.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here