Finale Beogradskog autorskog rok festivala BARF11 biće održano u nedelju

0
Reklama

Finale Beogradskog autorskog rok festivala BARF11 biće održano u nedelju, 25. decembra u 18.30 u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

U finalu jedanaestog Beogradskog autorskog festivala BARF nastupiće 8 bendova. To su: DIRECT DRIVE (Zrenjanin), SARA DŽESIKA PANKER (Beograd), CARDINAL POINT (Vranje), X-MACHINE (Mladenovac), SHORT REPORTS (Novi Sad), ИБАR (Beograd), ALHAMBRA (Beograd) i AURIUM (Beograd).


Svi oni će imati priliku da na velikoj bini, uz odlično ozvučenje pokažu šta znaju!“ kažu iz URMUS-a i pozivaju publiku da u što većem broju dođe u nedelju u Dom omladine i podrži ove sjajne bendove: „Očekuje vas 5 sati odlične svirke i dobrog raspoloženja, ne propustite BARF11“.


Pored bendova finalista u revijalnom delu će nastupiti pobednici po glasovima publike poslednjeg izdanja festivala – ASCEND iz Beograda, bend SANITARIUM (pobednici prijateljskih i partnerskih Bunt rok festivala i Mobile Demo Festa), i specijalni gosti ARIGO SAKI band. Arigo Saki je jedan od najistaknutijih članova URMUS-a i veliko nam je zadovoljstvo da ugostimo na festivalu njega i njegov bend gde će podeliti sa nama muziku sa svog debi albuma.

Vrata sale Amerikana biće otvorena za posetioce od 18.30h. U 19h, u revijalnom delu programa, nastupa bend Ascend. Nakon toga sledi takmičarski deo programa, a bendovi će nastupati ovim redom:

19.25 – Aurium
19.50 – Alhambra
20.15 – Short Reports
20.40 – Cardinal Point
21.05 – Sara Džesika Panker
21.30 – Ibar
21.55 – Direct Drive
22.20 – X-Machine

Revijalni deo programa se nastavlja u 22.45h uz Sanitarium, a nakon njih na binu u 23.10h izlazi Arigo Saki bend.
Proglašenje pobednika zakazano je za 23.40h.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here