Festival „Story Fest“ 24. avgusta u Nišu – demo bendovi i „Neverne bebe“

0
Reklama

Šansa mladima za afirmaciju

NIŠ, 8. avgusta: Muzički festival „Story Fest“ biće održan 24. avgusta u rovovima Niške Tvrdjave gde će se takmičiti osam demo bendova, dok će u revijalnom delu nastupati pop rok sastav  „Neverne bebe“ i pop pevač Saša Vasić sa svojim pratećim bendom.

U pitanju je takmičenje neafirmisanih i poluafirmisanih bendova Srbije, rok za prijavu je 18. avgust, a glavna nagrada je snimanje pobedničke pesme u studiju „My Room Acoustic“ u Nišu. 

Prijava mora da sadrži: ime benda, kratka biografija grupe sa slikom, naziv pesme i ta numera u mp3 formatu.

Prijave je potrebno poslati na e-mail adresu storycaffe2020@gmail.com do 18. avgusta.

Revijalni deo pripada koncertima benda „Neverne bebe“ i pop muzičara Saše Vasića, koji se nakon duže pauze vratio ove godine na scenu učešćem u drugom izdanju obnovljenog festivala pop muzike „Beogradsko proleće“ u Mts Dvorani.

Pop džez bluz rok atrakcija „Neverne bebe“ proslavlja jubilej od 30 godina postojanja i kreirala je simboličan koncept – turneja će im obeležiti nastupe u 30 gradova Srbije i regiona.

Takodje, bend ima novi osmi album „Hodaj“ za diskografsku kuću „PGP RTS“, objavljen u decembru 2022, a koncertno promovisan na proleće ove godine u Studiju 6 Radio Beograda.

Na aktuelnoj turneji, bendu „Neverne bebe“ se priključila violinistkinja i pevačica Jovana Jevtić umesto vokala Tijane Sretković koja je postala nedavno majka.

Bend je obišao Lazarevac, Pančevo (manifestacija „Dani Vajferta“), Bačku Palanku („Dunavski bal“), Arandjelovac, Sokobanju, Paraćin (Moto skup), Novu Varoš („Zlatar Fest“), Bajinu Baštu (Gradska plaža Rača, „Most Fest“ u okviru „Drinske regate“), Smederevsku Palanku, Kruševac, Bijeljinu (BH Beer Fest, Republika Srpska).

Dalje će „Neverne bebe“, laureati Naxi nagrade za najbolji album 2023, nastupati u Gadžinom Hanu (9. avgust), na Zlatiboru (Kraljev trg, 13.08.), „Gitarijadi“ u Zaječaru krajem avgusta, Aleksincu, Kraljevu, Vranju, Novom Beogradu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here