Festival srpskog podzemlja održaće se 8. i 9. oktobra, u Fabrici Studentskog kulturnog centra

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Ovo je sedmo izdanje festivala, a u sklopu dvodnevnog programa publici će se predstaviti 10 domaćih bendova. Prve večeri, nastupaju Progon, jedan od najmlađih novosadskih death metal bendova, Penetratori, iskusni novosadski hardcore punk veterani, Dishumanity, hardcore punk bend iz Kragujevca, Atomski rat, noise thrash grindcore bend iz Šida i Lednik, instumentalni post rock-metal bend iz Novog Sada.

Druge večeri festivala nastupaju Forgotten scream, mladi zrenjaninski modern-metal bend, Citizen X, punk rock bend iz Beograda, Carnival of flesh, melodični black metal bend iz Beograda, Oathbringer, heavy metal bend iz Kragujevca i DRNCH, novosadski hardcore punk bend.

Zvanična satnica festivala:

Petak, 8. oktobar
19:00 – ulaz, distro…
19:30 – 20:05 Progon
20:25 – 21:00 Penetratori
21:20 – 22:00 Dishumanity
22:20 – 23:00 Atomski rat
23:20 – 00:00 Lednik

Subota, 9. oktobar
19:00 – ulaz, distro…
19:30 – 20:05 Forgotten Scream
20:25 – 21:00 Citizen X
21:20 – 22:00 Carnival Of Flesh
22:20 – 23:00 Oathbringer
23:20 – 00:00 Drnch

Pored muzičkog dela programa, tokom oba dana festivala, pred posetiocima će se naći sada već tradicionalna berza vinila, kompakt diskova, kaseta, kao i ručnih radova, umetničkih kreacija i drugih rukotvorina koje prave pripadnici andergraund scene.

Na ovogodišnjem Festivalu srpskog podzemlja, gostovaće umetnik, crtač i ilustrator, prepoznatljivo lice pank pokreta, Damir Pavić Septik. On je za ovo izdanje festivala nacrtao ilustraciju koju će posetioci moći da odštampaju na majicama, tokom trajanja festivala, u Fabrici.

Konkurs za vizuelne umetnike koji je nerazdvojni segment FSP-a ove godine, zbog epidemioloških mera, nije organizovan međutim plan je da se konkurs i izložba održe u narednom periodu kao zaseban događaj.

Ulaznice za festival koštaće 500 dinara po danu i prodavaće se samo na ulazu u SKCNS Fabriku na dan događaja. Festival će se održati u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi u Republici Srbiji, a broj posetilaca ograničen je na 250

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket