FESTIVAL AUTORSKOG FILMA OD PETKA 27. NOVEMBRA U BIOSKOPSKIM DVORANAMA

Festival autorskog filma najavljuje produžetak trajanja Festivala

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Gala koncerti Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu i Opere SNP u Novom Sadu

Povodom proslave Srpske Nove godine, Narodno pozorište u Beogradu će izvesti 13. januara od 19 sati spektakl Baleta kao Novogodišnji Gala koncert, dok će Srpsko narodno pozorište (SNP) iz Novog Sada održati 14....

U najnovijoj teoriji zavere gitarska pedala je glavni krivac za globalnu pandemiju

Opasno raširena teorija da su novi tornjevi za uslugu 5G mreže, odgovorni za širenje COVID-19, priča dobila novi nastavak....

Ambiciozni planovi pozorišta u Srbiji tokom 2021. godine (Vol. 2): sve van Beograda

Smrt gospodina Goluže, Tramvaj zvani želja, Ana Karenjina, Ispovest porno diveOsim ambicioznih planova u beogradskim pozorištima koja uveliko spremaju...

Organizatori ovogodišnjeg Festivala autorskog filma najavili su da će se 26. izdanje Faf-a održati od 27. novembra do 16. decembra, umesto planiranog termina od 27. novembra do 4. decembra.

U skladu sa razvojem epidemiološke situacije i novih mera koje su stupile na snagu, da ustanove kulture imaju radno vreme do 18 časova, direkcija Festivala najavljuje da će se Festival i pod ovim uslovima održati.

Program Festivala za prvu nedelju naći će se od danas na zvaničnom sajtu faf.rs , kao i na društvenim mrežama Festivala, dok će se sledeće nedelje objaviti nove satnice za projekcije nakon 4. decembra, a druge nedelje Festivala satnice za poslednju.

Program će se objavljivati sukcesivno, kako bi Festival bio spreman na moguće promene i bezbednosne mere“, izjavila je direkcija Festivala.

Pored redovnog programa u bioskopskim dvoranama, publika će imati mogućnost da neke od naslova sa Festivala pogleda i na onlajn filmskoj platformi mojoff.net.

Glavno mesto održavanja Festivala je Kombank Dvorana, dok će se filmovi prikazivati i na ostalim lokacijama: Dom omladine Beograda, stara i nova zgrada Jugoslovenske kinoteke, Dvorana Kulturnog centra Beograda, bioskop „Fontana“, Centar za kulturu „Vlada Divljan“, Art bioskop – Kolarčeva zadužbina, i UK „Stari Grad“.

IzvorPress
FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

ZAYN OBJAVIO TREĆI ALBUM “NOBODY IS LISTENING”

IZDVOJILI SE SINGLOVI “BETTER” I “VIBEZ”Pop zvezda Zayn Malik objavio je u petak, 15. januara novi, treći studijski album...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!