Fatamorgana, SDH i Topolis – synth-pop/darkwave veče u CK13

0
Reklama

Synth-pop duo iz Barselone nastupiće u  sredu 7. juna u Omladinskom centru CK13, a uz njih, ovo synth-pop/darkwave veče upotpuniće i nastup electronic/darkwave dua SDH, takođe iz Barselone, i srpskog synth producenta Nemanje Stojanovića, koji će predstaviti muzički projekat Topolis.
Ulaznice će moći da se kupe na ulazu u CK13, na dan koncerta, po ceni od  500 dinara.
Koncert počinje u 20 čas, a vrata kluba otvaraju se u 19:30 časova.

Fatamorgana je synth-pop duo iz Barselone, čiji će vas elektronski post punk zvuk, uz koji se podjednako može đuskati ali i sanjariti, odvesti u svet Tvin Piksa. Oformljeni 2017. godine u Barseloni, kao kućni projekat, Patrycja Proniewska i Louis Harding ubrzo su svoje muzičko stvaralaštvo poželeli da podele sa ostatkom sveta. Do sada su objavli singl “Fatamorgana” (2018) i dva albuma “Terra Alta” (2019) i “Ahora Aquí, Todavía No” (2022). Brojnim koncertima predstavili su se publici širom Evrope i Severne Amerike, a ovdašnja publika će moći premijerno da ih čuje upravo na nastupu u CK13.

https://fatamorganabarcelona.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/FatamorganaBarcelona/
https://www.instagram.com/fatamorgana_barcelona/
https://open.spotify.com/artist/0HCG8Te5wjY6U8gb4GSO0j

SDH (Semiotics Department of Heteronyms) je electronic darkwave duo iz Barselone koji čine Andrea P. Latorre i Sergi Algiz. Njihov set karakterišu ritmični synth napadi i Refnovska atmosferičnost, koji vas vode u zaglušujuću nepreglednost tame disko kluba. Od 2018. do sada objavili su jedan album i nekoliko EP izdanja, a za ovu godinu najavljuju novi album – “Fake Real”.

https://semioticsdepartmentofheteronyms.bandcamp.com/album/fake-is-real
https://www.facebook.com/semioticsdepartmentofheteronyms/
https://www.instagram.com/sdh_______/
Topolis je naziv novog projekat srpskog producenta Nemanje Stojanovića, koji je na svetskoj minimal synth sceni poštovanje stekao projektom YusYus i velikim brojem nastupa uživo širom Europe. Topolis je live projekat, u striktnoj minimal synth formi inspirisan vojvođanskom ravnicom, bečkom štrudlom i pariskom svilom.

https://www.instagram.com/neomodern/
https://www.youtube.com/watch?v=fUqGjaOjOcM

FB Event: https://www.facebook.com/events/585678170334998

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here