Fanovi Evrovizije besni zbog priznanja koje je Konstrakta dobila: “Prati ruke nije inovativno, Izvinjavam se, ništa inovativno”

1
Reklama

Konstrakta je dobila još jednu evrovizijsku nagradu, što je pokrenulo pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naime, nakon što je dobila nagradu za najbolji tekst na takmičenju, sad je dobila i priznanje za najinovativniji scenski nastup na ovom festivalu Starog kontinenta.

Za Konstraktu su glasali pratioci zvaničnih stranica “Evrovizije” na društvenim mrežama, te je na taj način od fanova takmičenja dobila nagradu.

Ovo je, međutim, pokrenulo mnoštvo negativnih komentara.

Prati ruke nije inovativno. Izvinjavam se, ali ništa u vezi ove pesme nije inovativno”, glasio je jedan komentar, aludirajući na njen specifični nastup u maju u Torinu.

https://www.instagram.com/p/CmwMj06hafi/

Nema šanse da možete ovo nazvati najinovativnijim nastupom godine”, “Ne zaslužuje nagradu”, “Šta je ovde inovativno?”, pisali su fanovi “Evrovizije”.

Sledeće godine ću aplicirati za učešće na Evroviziji! Sedeću na sceni 3 minuta i pevati prvu stvar koja mi padne na pamet! Jedva čekam da na kraju završim u prvih 5”, “Dok sam slušao njenu pesmu smejao sam se, i to ne samo ja, cela familija, grad, zemlja, ceo Balkan se smejao tome koliko je sve drugačije i čudno! Pesma nije postala hit na Balkanu zbog ‘duboke poruke’, već zbog smešnog teksta”, “Morate da se šalite sa nama, ovo je dobilo nagradu?”, navodili su u porukama, dok se Konstrakta zasad nije oglasila povodom ovakvih komentara.

Reklama

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here