Entoni Kidis objavio fotografiju sa 36 godina mlađom koleginicom

0
Reklama

Entoni Kidis, frontmen sastava “Red Hot Chilli Peppers” oduvek je bio buntovan mladić koji je uvek radio ono što je želio. A da je sačuvao taj duh i danas svedoče brojne situacije njegovog ludačkog života na osnovu kojeg mogu da se snime najmanje dva filma. Međutim, ono po čemu je Entoni posebno poznat su burne ljubavne veze.

Entoni Kidis je bio i ostao večiti neženja. Kalifornijska muzička zvezda je poznata kao veliki zavodnik, a o mnogim njegovim avanturama smo imali prilike i da čitamo u njegovoj autobiografiji.

Svi znaju da Entoni voli da privlači pažnju, kako svojim upečatljivim stilom, tako i izborom partnerke, koja je gotovo uvek značajno mlađa od njega, prenosi Žena blic.

Pamti se još uvek njegova avantura iz baš mladih dana sa prilično mladom devojkom kojoj je i posvećena pesma “Scar tissue”, a da njegova zaljubljiva priroda ne iščezava, govori i najnovija fotografija koja je osvanula na Instagram stranici benda.

Naime, podelili su fotografiju na kojoj se Entoni (60) ljubi sa koleginicom Mikaelom Mulani Štraus, poznatijom pod nadimkom King Princess (24).

U opisu fotografije piše da ljubav pobeđuje.

Ona je inače predgrupa benda na ovogodišnjoj turneji, a po svemu sudeći, mnogo je više od toga.

Velike razlike u godinama su gotovo svakodnevica u svetu bogatih i slavnih, ipak, razlika od 36 godina je i te kako zvučna.

U komentarima ispod slike fanovi imaju duhovite i ogorčene komentare, a neki od njih su:

“Neko pan je postavio ovo”, “Kada je pesma Scar tissue izašla, ona je još uvek bila pokrivena placentom”, “Da li se on ikada zabavlja sa nekim svojih godina”, “Nedostaje mi osoba koja sam bila pre nego što sam viela ovu fotku”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here