Energija, Vatra , Strast ; Mando Diao u Beogradu

0
Reklama

Energija. Dosta vatre. Sve je u strasti.izjavili su svojevremeno Mando Diao i time možda najbolje opisali šta donose u Halu sportova ovog decembra – to je bend čiji zvuk i energija ne mogu da vas ne pokrenu!

Mando Diao su počeli da stvaraju 1999.godine, i za 19 godina postojanja snimili su 8 studijskih albuma. Već prvo izdanje „Bring ‘Em In“ sa početka dvehiljaditih ih je probilo na sceni zemlje iz koje potiču a čija je muzička reputacija bez premca, ali svaki sledeći album značajno im je povećavao popularnost na internacionalnoj sceni. Njihov stil uobličen u garažni rok/pop/indi zvuk  i fantastična energija na živim nastupima bili su vrlo brzo prepoznati.

 

Veliku popularnost na ovim prostorima stekli su nakon izlaska albuma „Give Me Fire!“ 2009.godine i hitova uz koje nije mogao da se zamisli dobar provod – „Dance With Somebody“ i „Gloria“. Njihov nastup na Exit festivalu naredne godine ostavio je jak utisak na fanove u Srbiji, mnogi su se složili da je Mando Diao jedan od najboljih bendova savremene rok scene.

 

Značajne promene u zvuku ali i u toku karijere za Mando Diao, napravio je album „Aelita“ koji ih je od alternativnog roka  odveo ka sint popu i nju vejv zvuku. Iako je izdanje koje je iznedrilo planetarni hit „Black Saturday“ delimično podelilo njihovu publiku, bendu je ovaj hrabri iskorak doneo  još veću popularnost.

Prošle godine izbacili su album „Good Times“ koji je napravio odličan balans između te dve „struje“ koje su vodile ovaj bend, između njihovog originalnog, starog zvuka i onog kojem su stremili poslednjih nekoliko godina. U okviru promocije ovog izdanja, Mando Diao će prvi put nastupiti i u Beogradu.

Ljubitelji kvalitetne rok svirke imaće mogućnost da se dobro provedu na koncertu preplavljeni dobrom energijom uz  muzičare koji „gore“ od strasti na bini . Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da čujete Mando Diao u Hali sportova 7.decembra! 

Ulaznice po cenama od 2300 RSD (parter) i 2700 RSD (VIP, sedenje) u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs .  

 

Organizatori koncerta: Hala sportova i Charm Music Serbia

 

Linkovi:

www.mandodiao.com

www.facebook.com/mandodiaomusic/

www.instagram.com/mandodiaomusic

https://www.youtube.com/channel/UCrZ7pb3MxMdFHnyWR9VTaNQ

Facebook event: https://www.facebook.com/events/683363185395573/ 

Ljiljana Zdravković 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here