Ekipa iz Hladnog piva oformila bend s kojim sviraju Hladno pivo (isključivo prva tri albuma)

0
Reklama

Savršeni marginalci, četvorka su koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva kojima se pridodao Krmpa iz Deafness By Noize. Novooformljeni bend sviraće – Hladno pivo. I to isključivo prva tri albuma Hladnog piva, prema pisanju sajta muzika.hr

Naime, prva tri albuma – „Džinovski“, „G.A.D.“ i „Desetka“ – nostalgičan su povratak u punk dane možda i najvećeg punk rock benda na našim prostorima, a to su ujedno i najtraženije pesme na njihovim koncertima.

To je ekipa iz Hladnog piva zaključila na velikom koncertu u Domu sportova 2018. „Izvadili smo skoro 40 pesama. Neke od njih ne da nismo svirali ni taj put u Domu sportova, nego puno puno duže“, kažu Savršeni marginalci po okupljanju.

Publika u prva dva najavljena koncerta, u Rijeci i Zagrebu, prva će osetiti novu energiju u punk klasicima kao što su „Bubašvabe“, „Fur Immer Punk“ ili „Pevajte nešto ljubavno“, dok će ostatak regije na red doći 2024. godine.

Nostalgija za starim Pivom potvrđena je i ovonedeljnim brojem jedan nacionalne top liste prodaje albuma koju je suvereno osvojilo reizdanje „Džinovskog“. Legendarni debi i jedan od najprodavanijih domaćih punk albuma svih vremena obeležio je 30 godina.

Kako do ulaznica – Savršeni marginalci (Hladno pivo)?

Početna dva dogovorena datuma, kojima kreću koncertne aktivnosti, su riječki Pogon kulture 1. i zagrebačka Tvornica kulture 22. decembra – ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 28. septembra u 10:00. Cena ulaznica za koncert u riječkom Pogonu kulture iznosiće 13 evra do 31. oktobra. Od sledećeg dana do 30. novembra za ulaz će trebati izdvojiti 15 evra, a na dan koncerta 18 evra. Kupiće se moći u Dallas Music Shopu i u prodajnom sustavu Eventim. Ulaznice za Tvornicu kulture kreću od 14 evra do 31. oktobra. Od sledećeg dana do 21. decembra za ulaz će trebati izdvojiti 16 evra, a na dan koncerta 19 evra. Kupiće se moći u Dirty Old Shopu, Rockmarku i u prodajnim sastavima Eventim i Entrio.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here