E-PLAY u Dom kulture 28. aprila, Novi Sad !

0
Reklama

Poslednji put smo svirali u Novom Sadu u Fabrici krajem prošle godine gde smo imali jako lep koncert, a pre toga fenomenalan nastup na Exitu 2021. godine, i evo dolazimo ponovo u četvrtak, 28. aprila u Novi Sad gde ćemo sa publikom podeliti neke, nadam se, lepe emocije. Ekipa Doma Kulture ima jako lep pokretački duh i energiju i vidi se da im je stalo da razrade tu celu priču – tako da nam je čast da budemo deo toga. “- Maja Cvetkovic

Prvih 100 ulaznice su u prodaju po promo ceni od 900 rsd a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online:

Nakon toga cena ulaznice će biti 1100 rsd

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1300 rsd

Bend je osnovan 1998. godine i karakterše ga veoma jedinstven zvuk distorziranog basa, drum & bass ritmova i atmosferične gitare. Sastav E-play iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija i filmova.

Uprkos pandemijskim okolnostima bend je sve vreme veoma aktivan. Beogradski E-play je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS), dobili su nagradu za pesmu godine za “Slobodu”, dobili su nagradu za pesmu godine od RTS-a i za pesmu koju su radili sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”. Nakon serije uspešnih koncerata dolazi ponovo u Novi Sad.

E-PLAY – Divan dan:

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here