Džoni Dep u nastavku „Južnog vetra“?; „Može da bira ulogu“

Džoni Dep navodno bi trebalo da igra narko dilera u trećem delu filma “Južni vetar”.

0
Reklama

Slavni holivudski glumac trebalo bi sledeće godine da se priključi ekipi akcionog trilera koji režira Miloš Avramović.

Pregovori oko Depovog angažmana počeli su još u oktobru, tokom njegovog boravka u Beogradu.

Džoni se upoznao sa glumcima i rediteljem kada je u oktobru prošle godine u Srbiji promovisao animirani film “Pafini” koji je napravljen u našoj zemlji. Tada su mu Biković i Avramović rekli kako bi voleli da ga vide u nastavku “Južnog vetra”. Dep im je odgovorio da je veoma zainteresovan, ali da prvo mora da proveri kada ima slobodne termine za snimanje”, priča dobro obavešteni izvor i dodaje da su posle toga producenti još jednom kontaktirali najpoznatijeg “pirata sa Kariba”:

Dep im je preko telefona potvrdio angažman, a ostalo je da sve bace na papir i potpišu. Očekujemo da uskoro sve bude zvanično. Džoniju je namenjena uloga narko dilera koji ima razrađene poslove po celom svetu, pa će se tako povezati i sa Marašem i Baćom”.

Glavni junak “Južnog vetra” Miloš Biković nikada nije krio da bi voleo da deli kadar sa slavnim glumcem.

“Dep je sjajan tip, maštovit i ima divne uloge. Volio bih da ga vidim u nastavku “Južnog vetra”, može da bira ulogu. Svaku osim Petra Maraša. Baš bih voleo da igram sa njim. Kasting je otvoren, pa ako ga Dep prođe, biće primljen”, rekao je glumac.

Pored Bikovića i Depa, u trećem delu filmskog hita reditelja Miloša Avramovića igraće još i Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković i Aleksandar Berček.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here