Džoni Dep: Porota mi je vratila život, istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nakon presude u korist američkog glumca Džonija Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, on se oglasio porukom na Instagramu.

Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i verovali u mene, bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne, veoma ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo beskrajnu lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica… Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan”, napisao je Dep na Instagramu.

Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao”, dodao je.

Izvorcdme.me
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Muzički festival “Arsenal fest” od danas (30.06.) do 02.07. u Kragujevcu, glavne zvezde “Placebo” i “Thievery Corporation”

Očekuje se 40 000 posetilaca za 3 dana KRAGUJEVAC, 30. juna: Muzički rok festival “Arsenal fest” u 12....
Reklama
musicpocket